Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si lasati supa sa fiarba la foc domol.
Cand carnea este aproape gata, adaugati zarzavatul si mai lasati 20 minute.
Strecurati supa, adaugati merele curatate de coaja si de seminte (taiate cuburi sau felii), puneti bucatile de carne fierte, dregeti cu smantana frecata cu faina si cu galbenusuri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii