autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de legume

Supa de morcov cu fenicul

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
2 bulbi de fenicul de marime medie,taiati felii, 1/2 kg morcov, in sferturi pr lungime, 1 ceapa mijlocie taiata in sferturi, 1 catel de usturoi, 5 linguri ulei de masline extravirgin, putin zahar(1/4 lingurita), 1 cub Maggi, 2 1/2 cesti apa 1 lingurita seminte de fenicul

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se separa frunzulitele de la fenicul si se pun deoparte. Se incalzeste cuptorul la foc mi. Intr-o tava se pun feniculul, morcovii, ceapa si usturoiul stropite cu ulei si presarate cu sarea, piperul si zaharul. Se dau la cuptor pentru 25-30 min., amestecind din cind in cind. Zarzavatul copt se mixeaza la blender. Se pune in oala, daca mai e cazul adaugind apa si se mai fierbe 2-3 min.
Semintele de fenicul se risnesc si se amesteca cu 2 linguri ulei. Se rastoarna supa in supiera si se garniseste cu frunzele de fenicul pastrate si cu uleiul cu seminte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcov cu fenicul" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    scuze ca raspund cu intirziere dar am avut probleme cu laptopul fenicul se gaseste la Metro,Selgros,Real ..etc

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    De unde fenicul ?

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 bulbi de fenicul de marime medie,taiati felii
  • 1/2 kg morcov, in sferturi pr lungime
  • 1 ceapa mijlocie taiata in sferturi
  • 1 catel de usturoi
  • 5 linguri ulei de masline extravirgin
  • putin zahar(1/4 lingurita)
  • 1 cub Maggi
  • 2 1/2 cesti apa 1 lingurita seminte de fenicul

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

scuze ca raspund cu intirziere dar am avut probleme cu laptopul fenicul se gaseste la Metro,Selgros,Real ..etc

Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Supa crema de broccoli