Se separa frunzulitele de la fenicul si se pun deoparte. Se incalzeste cuptorul la foc mi. Intr-o tava se pun feniculul, morcovii, ceapa si usturoiul stropite cu ulei si presarate cu sarea, piperul si zaharul. Se dau la cuptor pentru 25-30 min., amestecind din cind in cind. Zarzavatul copt se mixeaza la blender. Se pune in oala, daca mai e cazul adaugind apa si se mai fierbe 2-3 min.
Semintele de fenicul se risnesc si se amesteca cu 2 linguri ulei. Se rastoarna supa in supiera si se garniseste cu frunzele de fenicul pastrate si cu uleiul cu seminte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii