Se separa frunzulitele de la fenicul si se pun deoparte. Se incalzeste cuptorul la foc mi. Intr-o tava se pun feniculul, morcovii, ceapa si usturoiul stropite cu ulei si presarate cu sarea, piperul si zaharul. Se dau la cuptor pentru 25-30 min., amestecind din cind in cind. Zarzavatul copt se mixeaza la blender. Se pune in oala, daca mai e cazul adaugind apa si se mai fierbe 2-3 min.
Semintele de fenicul se risnesc si se amesteca cu 2 linguri ulei. Se rastoarna supa in supiera si se garniseste cu frunzele de fenicul pastrate si cu uleiul cu seminte.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii