autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de morcovi cu pesto

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): Pesto - 40 g patrunjel verde, , 50 g alune (prajite si sarate), , 40 g cascaval, , coaja rasa de la 1 lamaie, , 60 ml untdelemn., Supa - 1 legatura morcovi (500 g), , 1 cartof mare (160 g), , 3/4 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa),, 100 g smantana, , sare, , piper alb proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pesto - Se aleg frunzele de patrunjel si se toaca marunt (eventual, in robotul de bucatarie) impreuna cu alunele. Se adauga cascavalul dat pe razatoarea mica, coaja de lamaie rasa si ea si se amesteca toate cu untdelemnul, pana se obtine o pasta. Supa - Se curata morcovii si cartoful, se taie bucati, se fierb 20 de minute in zeama de zarzavat si pe urma se zdrobesc cu mixerul si se mai trec, eventual, si printr-o sita. Inainte de-a o servi, supa se pune la incalzit, se incorporeaza smantana, se condimenteaza cu sare si piper. La fiecare portie, se adauga cate o lingura de pesto.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcovi cu pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de morcovi si pesto de tarhon

Supa de morcovi si pesto de tarhon

Curata si taie morcovii rondele; Taie si ceapa verde marunt; Introdu morcovii si ceapa in blenderul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume
Supa alba

Supa alba

Curatati cartofii, puneti intr-o oala untul, caliti fasolea si cartofii taiate cubulete pt citeva

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): Pesto - 40 g patrunjel verde
  • 50 g alune (prajite si sarate)
  • 40 g cascaval
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 60 ml untdelemn.
  • Supa - 1 legatura morcovi (500 g)
  • 1 cartof mare (160 g)
  • 3/4 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa),
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper alb proaspat macinat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de sfecla rosie