Pesto - Se aleg frunzele de patrunjel si se toaca marunt (eventual, in robotul de bucatarie) impreuna cu alunele. Se adauga cascavalul dat pe razatoarea mica, coaja de lamaie rasa si ea si se amesteca toate cu untdelemnul, pana se obtine o pasta. Supa - Se curata morcovii si cartoful, se taie bucati, se fierb 20 de minute in zeama de zarzavat si pe urma se zdrobesc cu mixerul si se mai trec, eventual, si printr-o sita. Inainte de-a o servi, supa se pune la incalzit, se incorporeaza smantana, se condimenteaza cu sare si piper. La fiecare portie, se adauga cate o lingura de pesto.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii