autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de morcovi cu pesto

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): Pesto - 40 g patrunjel verde, , 50 g alune (prajite si sarate), , 40 g cascaval, , coaja rasa de la 1 lamaie, , 60 ml untdelemn., Supa - 1 legatura morcovi (500 g), , 1 cartof mare (160 g), , 3/4 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa),, 100 g smantana, , sare, , piper alb proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pesto - Se aleg frunzele de patrunjel si se toaca marunt (eventual, in robotul de bucatarie) impreuna cu alunele. Se adauga cascavalul dat pe razatoarea mica, coaja de lamaie rasa si ea si se amesteca toate cu untdelemnul, pana se obtine o pasta. Supa - Se curata morcovii si cartoful, se taie bucati, se fierb 20 de minute in zeama de zarzavat si pe urma se zdrobesc cu mixerul si se mai trec, eventual, si printr-o sita. Inainte de-a o servi, supa se pune la incalzit, se incorporeaza smantana, se condimenteaza cu sare si piper. La fiecare portie, se adauga cate o lingura de pesto.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcovi cu pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de morcovi si pesto de tarhon

Supa de morcovi si pesto de tarhon

Curata si taie morcovii rondele; Taie si ceapa verde marunt; Introdu morcovii si ceapa in blenderul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume
Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie. Se curata ceapa si se taie in

8 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): Pesto - 40 g patrunjel verde
  • 50 g alune (prajite si sarate)
  • 40 g cascaval
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 60 ml untdelemn.
  • Supa - 1 legatura morcovi (500 g)
  • 1 cartof mare (160 g)
  • 3/4 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa),
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper alb proaspat macinat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
GAZPACHO REINVENTAT