autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Supe de legume

Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 14 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 14 martie 2011

Ingrediente
O supa de morcovi combinata cu vitalitatea sucului de portocale, tonica si delicioasa, parfumata cu ghimbir, , Pentru 6 persoane:, Ingrediente :, 1 kg morcovi, 3 portocale, 2 cartofi, ½ radacina de ghimbir, 2 tablete de concentrat pui, 15 cl de frisca lichida sau smântână lichida, turmeric, sare, piper, patrunjel verde, 2-3 l apa.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Într-o cratiţă se amesteca morcovii spălati şi tăiati cu coaja unei portocale bine spalate sub jet de apa, o portocala fara coaja, cartofii curatati de coaja si taiati cubulete, radacina de ghimbir tocata marunt, concentratul de pui, apa. Fierbeti 30 de minute sau 10 minute dacă folosiţi oala sub presiune. Se mixeaza supa. La sfarsit se adauga sare, piper, tumernic, toate dupa preferinta. Se serveste fierbinte, fie simpla, fie cu frisca lichida sau smanatana si patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de galuste

Supa de galuste

Intr-o cratita cu putin ulei se adauga ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul gras spalate si taiate

18 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa de rosii cu orez

Supa de rosii cu orez

Legumele se spala bine se curata de coaja si se pun la fiert intregi(fara rosii),in apa rece.Dupa

13 voturi    6 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • O supa de morcovi combinata cu vitalitatea sucului de portocale
  • tonica si delicioasa
  • parfumata cu ghimbir
  • Pentru 6 persoane:
  • Ingrediente :
  • 1 kg morcovi
  • 3 portocale
  • 2 cartofi
  • ½ radacina de ghimbir
  • 2 tablete de concentrat pui
  • 15 cl de frisca lichida sau smântână lichida
  • turmeric
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2-3 l apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de gulie si naut la slow cooker Crock-Pot