autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Supe de legume

Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 14 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 14 martie 2011

Ingrediente
O supa de morcovi combinata cu vitalitatea sucului de portocale, tonica si delicioasa, parfumata cu ghimbir, , Pentru 6 persoane:, Ingrediente :, 1 kg morcovi, 3 portocale, 2 cartofi, ½ radacina de ghimbir, 2 tablete de concentrat pui, 15 cl de frisca lichida sau smântână lichida, turmeric, sare, piper, patrunjel verde, 2-3 l apa.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Într-o cratiţă se amesteca morcovii spălati şi tăiati cu coaja unei portocale bine spalate sub jet de apa, o portocala fara coaja, cartofii curatati de coaja si taiati cubulete, radacina de ghimbir tocata marunt, concentratul de pui, apa. Fierbeti 30 de minute sau 10 minute dacă folosiţi oala sub presiune. Se mixeaza supa. La sfarsit se adauga sare, piper, tumernic, toate dupa preferinta. Se serveste fierbinte, fie simpla, fie cu frisca lichida sau smanatana si patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa-crema de fasole

Supa-crema de fasole

Pregatiti o salsa din rosii tocate marunt, ceapa tocata si 2 catei de usturoi tocat. Amestecati-le

2 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Supe de legume
Supa crema de porumb si cartof dulce (vegana)

Supa crema de porumb si cartof dulce (vegana)

 Încinge o cratiță neaderentă, adaugă uleiul de măsline și cel de floarea soarelui. Toci

0 voturi    0 comentarii
20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • O supa de morcovi combinata cu vitalitatea sucului de portocale
  • tonica si delicioasa
  • parfumata cu ghimbir
  • Pentru 6 persoane:
  • Ingrediente :
  • 1 kg morcovi
  • 3 portocale
  • 2 cartofi
  • ½ radacina de ghimbir
  • 2 tablete de concentrat pui
  • 15 cl de frisca lichida sau smântână lichida
  • turmeric
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2-3 l apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

2 voturi    1 comentariu
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de linte verde