autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Supe de legume

Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 14 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 14 martie 2011

Ingrediente
O supa de morcovi combinata cu vitalitatea sucului de portocale, tonica si delicioasa, parfumata cu ghimbir, , Pentru 6 persoane:, Ingrediente :, 1 kg morcovi, 3 portocale, 2 cartofi, ½ radacina de ghimbir, 2 tablete de concentrat pui, 15 cl de frisca lichida sau smântână lichida, turmeric, sare, piper, patrunjel verde, 2-3 l apa.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Într-o cratiţă se amesteca morcovii spălati şi tăiati cu coaja unei portocale bine spalate sub jet de apa, o portocala fara coaja, cartofii curatati de coaja si taiati cubulete, radacina de ghimbir tocata marunt, concentratul de pui, apa. Fierbeti 30 de minute sau 10 minute dacă folosiţi oala sub presiune. Se mixeaza supa. La sfarsit se adauga sare, piper, tumernic, toate dupa preferinta. Se serveste fierbinte, fie simpla, fie cu frisca lichida sau smanatana si patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Crema de legume cu spanac

Crema de legume cu spanac

Intr-o oala, puneti apa, cartofii, morcovii, ceapa, catelul de usturoi, cubuletul de pui si presarati

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Se pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare, se adauga peste ei, ardeii tocati, morcovii rondele,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • O supa de morcovi combinata cu vitalitatea sucului de portocale
  • tonica si delicioasa
  • parfumata cu ghimbir
  • Pentru 6 persoane:
  • Ingrediente :
  • 1 kg morcovi
  • 3 portocale
  • 2 cartofi
  • ½ radacina de ghimbir
  • 2 tablete de concentrat pui
  • 15 cl de frisca lichida sau smântână lichida
  • turmeric
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2-3 l apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de salata verde