Supa de morcovi si pesto de tarhon

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Supa de morcovi si pesto de tarhon

Ingrediente

  • (3 portii)
  • Morcovi 6 buc
  • Busuioc proaspat 8-9 frunze
  • Ceapa verde 2 fire
  • Smantana de gatit din lapte de vaca 300 ml
  • Apa 400 ml
  • Tarhon 3 fire
  • Ulei de masline esxtravirgin 2 linguri
  • Sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

Curata si taie morcovii rondele;

Taie si ceapa verde marunt;

Introdu morcovii si ceapa in blenderul Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul proaspat;

Blendeaza pe programul presetat „Soup”;

Odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si blendeaza alte 8 secunde;

Potriveste de sare si piper si toarna in 3 castroane;

Zdrobeste tarhonul intr-un mojar cu putina sare si adauga uleiul de masline;

Serveste supa cu pesto-ul de tarhon;

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise