Se pune la foc carnea spalata, impreuna cu apa rece si se lasa oala descoperita pina ce se ridica spuma. Se spumeaza mereu cu lingura speciala de spuma, pina cind s-a ridicat toata spuma. Se adauga zarzavatul, ienibaharul, foaia de dafin si putina sare. Se acopera oala, lasind o foarte mica deschizatura si se lasa sa fiarba la foc mic 3 ore. Cind este gata, se strecoara prin strecuratoarea de supa, intr-o oala curata. Tot timpul supa trebuie sa fiarba in clocote mici, astfel obtinindu-se o supa limpede si gustoasa.
Se serveste cu diverse garnituri dupa gust: taitei, galuste de gris, zdrente, orez etc.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii