autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de pasare cu ou si lamaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 l zeama concentrata de pasare, , 1 piept de pui, , 2 oua, , 2 linguri zeama de lamaie, , coaja rasa de la 1/2 lamaie, , 6 linguri orez cu bobul lung, , fiert, , sare,, piper negru macinat, , 2 linguri patrunjel verde tocat marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui circa 15-20 de minute in zeama concentrata (Knorr+apa) pana ce se desprinde carnea de pe os.
Se scoate din apa, se lasa sa se raceasca si se strecoara zeama printr-o sita deasa intr-o oala curata. Se curata de pielita si oase pieptul fiert si se taie felii subtiri.
Se bat ouale cu zeama si coaja de lamaie si se incorporeaza 1 lingura de zeama, amestecand puternic.
Restul de zeama se da in clocot, se ia de pe foc si se incorporeaza, pe rand, orezul fiert, feliile de carne si ouale batute. Se gusta supa de sare si piper si se mai lasa 3-4 minute la foc foarte mic, amestecand intruna, pana ce se infierbanta si devine cremoasa. (Nu trebuie lasata sa fiarba, ca sa nu se „branzeasca” ouale.)
Se adauga patrunjelul verde tocat si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu ou si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorbita cu carnati semi-afumati

Ciorbita cu carnati semi-afumati

Taiem carnatii feliute, pe care le punem in oala cu putin ulei fierbinte.  Cand se fac ei mai

1 vot    3 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
Zama gulas (Gulyas Leves)

Zama gulas (Gulyas Leves)

Este varianta de gulas pe care o servim la felul I. Intr-o oala se fierb oasele si se spumeaza

33 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    O supa destul de delicoasa am gatit si eu de curand si a iesit foarte buna, o recomand si celor care adora supele acrisoare.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 l zeama concentrata de pasare
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 6 linguri orez cu bobul lung
  • fiert
  • sare,
  • piper negru macinat
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt.

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

O supa destul de delicoasa am gatit si eu de curand si a iesit foarte buna, o recomand si celor care adora supele acrisoare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de fazan