autor:

PrincessMyss

» » Supe de carne

Supa de pasare cu taitei de casa

Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru 5-6 portii:, - 500 g carne de pasare/pui, - 60 g ceapa, - 100 g morcov, - 150 g telina si albitura, - o lingurita de Knorr Delikat, - piper boabe, - o legatura de patrunjel, - sare, - 200 g taitei de casa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, apoi se adauga o lingurita de Knorr Delikat si zarzavatul curatat si taiat bucati.

Se fierbe incet la foc mic, timp de aproximativ o jumatate de ora. Spre sfarsit se adauga cateva boabe de piper si ramurele de patrunjel. Dupa ce fierberea s-a incheiat, se strecoara supa, iar zeama se pune din nou la fiert.

Taiteii de casa se scutura de faina si se pun la fiert in supa. Se fierb 4-5 minute, se adauga carnea de pasare aleasa si taiata cubulete, si se potriveste gustul cu sare. Inainte de servire se adauga patrunjelul verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

6 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

4 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Ca sa nu se tulbure supa, este preferabil ca taiteii sa se fiarba separat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 5-6 portii:
  • - 500 g carne de pasare/pui
  • - 60 g ceapa
  • - 100 g morcov
  • - 150 g telina si albitura
  • - o lingurita de Knorr Delikat
  • - piper boabe
  • - o legatura de patrunjel
  • - sare
  • - 200 g taitei de casa.

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Ca sa nu se tulbure supa, este preferabil ca taiteii sa se fiarba separat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot