autor:

PrincessMyss

» » Supe de carne

Supa de pasare cu taitei de casa

Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru 5-6 portii:, - 500 g carne de pasare/pui, - 60 g ceapa, - 100 g morcov, - 150 g telina si albitura, - o lingurita de Knorr Delikat, - piper boabe, - o legatura de patrunjel, - sare, - 200 g taitei de casa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, apoi se adauga o lingurita de Knorr Delikat si zarzavatul curatat si taiat bucati.

Se fierbe incet la foc mic, timp de aproximativ o jumatate de ora. Spre sfarsit se adauga cateva boabe de piper si ramurele de patrunjel. Dupa ce fierberea s-a incheiat, se strecoara supa, iar zeama se pune din nou la fiert.

Taiteii de casa se scutura de faina si se pun la fiert in supa. Se fierb 4-5 minute, se adauga carnea de pasare aleasa si taiata cubulete, si se potriveste gustul cu sare. Inainte de servire se adauga patrunjelul verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de peste siciliana

Supa de peste siciliana

Se taie: ceapa in patratele mici, morcovi in rondele de 2-3 mm, feniculul in fidelute, rosiile in

2 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de carne
Supa crema de somon

Supa crema de somon

Curatam legumele, apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete, iar morcovul rondele.

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Ca sa nu se tulbure supa, este preferabil ca taiteii sa se fiarba separat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 5-6 portii:
  • - 500 g carne de pasare/pui
  • - 60 g ceapa
  • - 100 g morcov
  • - 150 g telina si albitura
  • - o lingurita de Knorr Delikat
  • - piper boabe
  • - o legatura de patrunjel
  • - sare
  • - 200 g taitei de casa.

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Ca sa nu se tulbure supa, este preferabil ca taiteii sa se fiarba separat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa crema de branza