autor:

PrincessMyss

» » Supe de carne

Supa de pasare cu taitei de casa

Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru 5-6 portii:, - 500 g carne de pasare/pui, - 60 g ceapa, - 100 g morcov, - 150 g telina si albitura, - o lingurita de Knorr Delikat, - piper boabe, - o legatura de patrunjel, - sare, - 200 g taitei de casa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, apoi se adauga o lingurita de Knorr Delikat si zarzavatul curatat si taiat bucati.

Se fierbe incet la foc mic, timp de aproximativ o jumatate de ora. Spre sfarsit se adauga cateva boabe de piper si ramurele de patrunjel. Dupa ce fierberea s-a incheiat, se strecoara supa, iar zeama se pune din nou la fiert.

Taiteii de casa se scutura de faina si se pun la fiert in supa. Se fierb 4-5 minute, se adauga carnea de pasare aleasa si taiata cubulete, si se potriveste gustul cu sare. Inainte de servire se adauga patrunjelul verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui

Supa de pui

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Ca sa nu se tulbure supa, este preferabil ca taiteii sa se fiarba separat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 5-6 portii:
  • - 500 g carne de pasare/pui
  • - 60 g ceapa
  • - 100 g morcov
  • - 150 g telina si albitura
  • - o lingurita de Knorr Delikat
  • - piper boabe
  • - o legatura de patrunjel
  • - sare
  • - 200 g taitei de casa.

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Ca sa nu se tulbure supa, este preferabil ca taiteii sa se fiarba separat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ciuperci cu kaizer