autor:

PrincessMyss

» » Supe de carne

Supa de pasare cu taitei de casa

Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru 5-6 portii:, - 500 g carne de pasare/pui, - 60 g ceapa, - 100 g morcov, - 150 g telina si albitura, - o lingurita de Knorr Delikat, - piper boabe, - o legatura de patrunjel, - sare, - 200 g taitei de casa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, apoi se adauga o lingurita de Knorr Delikat si zarzavatul curatat si taiat bucati.

Se fierbe incet la foc mic, timp de aproximativ o jumatate de ora. Spre sfarsit se adauga cateva boabe de piper si ramurele de patrunjel. Dupa ce fierberea s-a incheiat, se strecoara supa, iar zeama se pune din nou la fiert.

Taiteii de casa se scutura de faina si se pun la fiert in supa. Se fierb 4-5 minute, se adauga carnea de pasare aleasa si taiata cubulete, si se potriveste gustul cu sare. Inainte de servire se adauga patrunjelul verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
supa de galusti

supa de galusti

Se pun maruntaiele intr-o oala la fiert si cand sau fiert pe jumatate se scoate intr-o farfurie si

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
Ciorba de vitel cu legume la Crock Pot

Ciorba de vitel cu legume la Crock Pot

Am experimentat deja multe retete la Crock Pot si a venit vremea sa incerc si o ciorba. Cred ca deja

0 voturi    0 comentarii
6h 30 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Ca sa nu se tulbure supa, este preferabil ca taiteii sa se fiarba separat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 5-6 portii:
  • - 500 g carne de pasare/pui
  • - 60 g ceapa
  • - 100 g morcov
  • - 150 g telina si albitura
  • - o lingurita de Knorr Delikat
  • - piper boabe
  • - o legatura de patrunjel
  • - sare
  • - 200 g taitei de casa.

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Ca sa nu se tulbure supa, este preferabil ca taiteii sa se fiarba separat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime