Se taie jambonul cubulete, usturoiul - feliute subtiri. Se curata si se spala zarzavatul, si se taie: telina si morcovii - rondele, varza fasii si cartofii - cubulete. Se desface broccoli in buchetelele se spala. Se incinge uleiul intro oala de supa, se prajesc cubuletele de jambon pana se rumenesc, se adauga usturoiul si se caleste pana ce devine sticlos. Urmeaza celelalte legume, pe care le calim circa 2 minute. Se toarna peste ele 2 l de apa, se potriveste de sare si piper, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba circa 20 de minute la foc potrivit, adaugam taieteii si mai fierbem 15 minute. Dupa ce stingem focul, presaram patrunjelul verde. Se toarna in farfurii, se presara parmezan ras si se serveste imediat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii