Se taie jambonul cubulete, usturoiul - feliute subtiri. Se curata si se spala zarzavatul, si se taie: telina si morcovii - rondele, varza fasii si cartofii - cubulete. Se desface broccoli in buchetelele se spala. Se incinge uleiul intro oala de supa, se prajesc cubuletele de jambon pana se rumenesc, se adauga usturoiul si se caleste pana ce devine sticlos. Urmeaza celelalte legume, pe care le calim circa 2 minute. Se toarna peste ele 2 l de apa, se potriveste de sare si piper, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba circa 20 de minute la foc potrivit, adaugam taieteii si mai fierbem 15 minute. Dupa ce stingem focul, presaram patrunjelul verde. Se toarna in farfurii, se presara parmezan ras si se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii