autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de perisoare cu conopida

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Ingrediente
Ingrediente: 1 ceapa mare,2 morcovi, cartofi,cateva buchetele de conopida, pumni mici de orez,3 linguri de ulei,bors magic cu verdeturi(pentru acreala) de la Delikat, putina sare sau delikat, frunze de patrunjel si marar verde(optional), Perisoare:200 gr carne tocata de porc(sau amestec cu vita), 3 linguri gris,2 galbenusuri.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa,iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete.Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert.Cand legumele s-au fiert pe jumatate pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute.Spre sfarsit condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi.Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile(patrunjel si marar verde).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa minestrone fara carne

Supa minestrone fara carne

Se fierb mai intai boabele spalate bine si scurse in trei ape. Se adauga apoi celelalte legume, spalate,

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
supa crema cu sfecla rosie

supa crema cu sfecla rosie

Se taie legumele si se pun la fiert in 3 l apa si sare. Dupa ce au fiert se dau prin blender. Separat

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 ceapa mare,2 morcovi, cartofi,cateva buchetele de conopida, pumni mici de orez,3 linguri de ulei,bors magic cu verdeturi(pentru acreala) de la Delikat
  • putina sare sau delikat
  • frunze de patrunjel si marar verde(optional)
  • Perisoare:200 gr carne tocata de porc(sau amestec cu vita)
  • 3 linguri gris,2 galbenusuri.

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

7 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Bogracs

Bogracs

Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga apoi

0 voturi    0 comentarii
3h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate

Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de legume si ardei copt Supa crema de legume si ardei copt

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Acroshka