autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de perisoare cu conopida

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Ingrediente
Ingrediente: 1 ceapa mare,2 morcovi, cartofi,cateva buchetele de conopida, pumni mici de orez,3 linguri de ulei,bors magic cu verdeturi(pentru acreala) de la Delikat, putina sare sau delikat, frunze de patrunjel si marar verde(optional), Perisoare:200 gr carne tocata de porc(sau amestec cu vita), 3 linguri gris,2 galbenusuri.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa,iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete.Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert.Cand legumele s-au fiert pe jumatate pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute.Spre sfarsit condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi.Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile(patrunjel si marar verde).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le

3 voturi    1 comentariu
30 min
Supe de legume
Supa racoritoare

Supa racoritoare

Se curata ceapa, morcovul, gulia, patrunjelul, cartofii, conopida, ardeiul, rosia, mazarea. Rosia

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 ceapa mare,2 morcovi, cartofi,cateva buchetele de conopida, pumni mici de orez,3 linguri de ulei,bors magic cu verdeturi(pentru acreala) de la Delikat
  • putina sare sau delikat
  • frunze de patrunjel si marar verde(optional)
  • Perisoare:200 gr carne tocata de porc(sau amestec cu vita)
  • 3 linguri gris,2 galbenusuri.

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

7 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Bogracs

Bogracs

Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga apoi

0 voturi    0 comentarii
3h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
supa cu galusti