Supa de perisoare cu conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa de perisoare cu conopida

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 ceapa mare,2 morcovi,2 cartofi,cateva buchetele de conopida,2 pumni mici de orez,3 linguri de ulei,bors magic cu verdeturi(pentru acreala) de la Delikat, putina sare sau delikat, frunze de patrunjel si marar verde(optional)
  • Perisoare:200 gr carne tocata de porc(sau amestec cu vita), 3 linguri gris,2 galbenusuri.

Mod de preparare

Mod de preparare:

Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa,iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete.Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert.Cand legumele s-au fiert pe jumatate pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute.Spre sfarsit condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi.Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile(patrunjel si marar verde).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor