Legumele se taie marunt sau se rad si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Pieptul de pui se toaca la masina de tocat si se amesteca cu orezul si celelalte ingrediente.Se adauga cateva fire de patrunjel tocat in compozitia perisoarelor. Se formeaza perisoare cat mai rotunde si apropiate ca marime.
Cand supa fierbe adaugam perisoarele si le lasam sa fiarba.
Cand perisoarele si legumele au fiert adaugam sucul de rosii si lasam sa dea un clocot. Adaugam patrunjelul taiat fin si inchidem aragazul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii