Legumele se taie marunt sau se rad si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Pieptul de pui se toaca la masina de tocat si se amesteca cu orezul si celelalte ingrediente.Se adauga cateva fire de patrunjel tocat in compozitia perisoarelor. Se formeaza perisoare cat mai rotunde si apropiate ca marime.
Cand supa fierbe adaugam perisoarele si le lasam sa fiarba.
Cand perisoarele si legumele au fiert adaugam sucul de rosii si lasam sa dea un clocot. Adaugam patrunjelul taiat fin si inchidem aragazul.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii