autor:

Fara foto

» » Supe de carne

SUPA DE PERISOARE cu piept de pui

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
Perisoare: 1 kg piept de pui, 1 ceasca orez, 1 lingurita gris, 1 ou, sare si piper dupa gust, patrunjel, Supa: 1 morcov, 1 ardei, 1 pastarnac, 1 ceapa, 1 litru suc de rosii, patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Legumele se taie marunt sau se rad si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Pieptul de pui se toaca la masina de tocat si se amesteca cu orezul si celelalte ingrediente.Se adauga cateva fire de patrunjel tocat in compozitia perisoarelor. Se formeaza perisoare cat mai rotunde si apropiate ca marime.
Cand supa fierbe adaugam perisoarele si le lasam sa fiarba.
Cand perisoarele si legumele au fiert adaugam sucul de rosii si lasam sa dea un clocot. Adaugam patrunjelul taiat fin si inchidem aragazul.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE PERISOARE cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema cu perisoare de pui

Supa crema cu perisoare de pui

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Supa de portocale cu cocos si piept de pui

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • liliana hristova

    liliana hristova (Chef de cuisine):

    Nu am mai pus gris pana acum in ciorbitza mea de perisoare asa ca mi-am zis sa incerc.A iesit foarte gustoasa eu am adau gat la legume si un cartof(am un bebe de 2 ani si ii plac cartofii in ciorbitze) si un pic de bors.Galustile mi-au iesit un pic cam tari...nu stiu de ce.Sa-mi spui si mie daca asa iti ies si tie cand pui gris......in rest foarte delicioasa

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Supa de perisoare nu am facut, doar ciorba acrita in diverse moduri.Cred ca este foarte buna, de ce nu?

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Ce bune trebuie sa fie perisoarele tale ! Ciorbita de perisoare este preferata mea, voi incerca si cu carne de pui.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Foarte buna supa asta.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Foarte buna supa asta.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Tare buna supica asta mai ales cu sucul de rosii( bulion) facut acasa ! Nu am pus ...gris pina acum in perisoare. Oare cum or fi ?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      APETISANTA

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Foarte buna...............eu prefer sa toc carnea acasa.......sa o spal eu si pe urma sa o toc.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      buna supica,buna si ciorbita acraaa,

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 august 2009

      O bunatate...

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Sunt bune perisoarele cu carne de pui dar eu iau carnea gata tocata de la magazin specializat in vanzarea de produse din carne de pui(este mai economic 8.5Lei/kg)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      O reteta dietetica ,chiar imi place...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • Perisoare: 1 kg piept de pui
  • 1 ceasca orez
  • 1 lingurita gris
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel
  • Supa: 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 litru suc de rosii
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

flori de piatra (Chef de cuisine)

Supa de perisoare nu am facut, doar ciorba acrita in diverse moduri.Cred ca este foarte buna, de ce nu?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume