autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de peste cu varza acra

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa, , 2 ardei capia rosii, , 400 g cartofi, , 3 linguri untdelemn, , o jumatate de varza acra taiata fideluta + o cana de zeama de varza acra, , sare, , piper, , 1/2 lingurita chimen, , 3/4 l apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, , 400 g cod sau alt peste alb dezosat, , 1 lingura marar verde tocat, , 150 g smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata ardeii, se spala si se taie rotocoale subtiri. Se curata cartofii, se spala si se taie bucati potrivite, ca pentru supa. 2. Se calesc ceapa si ardeii in untdelemn fierbinte. Se adauga cartofii si varza taiata fideluta. Se gusta de sare si de piper. Se amesteca apa fiarta cu Delikat sau Vegeta cu zeama de varza data in clocot si se toarna zeama fierbinte peste legume. Se lasa sa fiarba 15 minute, la foc mic, in vasul acoperit cu capac. 3. Se spala fileurile de peste, se zvanta intr-un stergar, apoi se taie in bucati cam de 1 cm grosime. Se sareaza, se pipereaza si se pun in supa sa fiarba, tot sub capac, vreme de 10 minute. Se trage oala de-o parte, se pune mararul tocat si se acopera din nou cu capacul. Inainte de a se servi, se amesteca supa de peste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste cu varza acra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa
  • 2 ardei capia rosii
  • 400 g cartofi
  • 3 linguri untdelemn
  • o jumatate de varza acra taiata fideluta + o cana de zeama de varza acra
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita chimen
  • 3/4 l apa fiarta cu Vegeta sau Delikat
  • 400 g cod sau alt peste alb dezosat
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 150 g smantana.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de pui cu ciuperci