autor:

Vekas

» » Supe de carne

Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2016

Ingrediente
2 linguri unt,, 400g carne tocata (pulpa de pui),, 4 linguri praf de curry,, 300g praz taiat rondele,, 500ml supa de carne de pasare,, 400g crema de cocos (din comert),, 4 portocale,, sare,, 1 1/2 linguri de zahar de trestie brun ,, 1 lingura ouzo (tuica de anason)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul si praful de curry si se lasa sa se caleasca impreuna cateva minute.

2. Se toarna in tigaie supa de carne, crema de cocos si, pe foc mic, se fierb inca 10 minute.

3. Se curata portocalele, se indeparteaza si partea alba amaruie a fructelor si se desfac in bucati, care se amesteca cu ouzo si se pun in supa si se condimenteaza cu sare si cu zaharul de trestie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de portocale cu cocos si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Mancaruri din resturi de friptura

Mancaruri din resturi de friptura

Pentru ciorba se taie cubulete zarzavaturi(ceapa, morcovi, telina), se calesc putin, se adauga friptura

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supa de vitel cu galuste

Supa de vitel cu galuste

Puneti la fiert carnea bine spalata in 4 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic. Intre timp

10 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri unt,
  • 400g carne tocata (pulpa de pui),
  • 4 linguri praf de curry,
  • 300g praz taiat rondele,
  • 500ml supa de carne de pasare,
  • 400g crema de cocos (din comert),
  • 4 portocale,
  • sare,
  • 1 1/2 linguri de zahar de trestie brun ,
  • 1 lingura ouzo (tuica de anason)

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Canja de galinha(Supa portugheza de gaina)