autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de porumb cu smantana si branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 persoane): 100 g unt, , 2 cepe mari tocate marunt, , 1 catel de usturoi pisat, , 2 lingurite chimen, , 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pasare, , 2 cartofi mijlocii curatati de coaja si taiati bucati potrivite,, 1 cana de boabe de porumb din conserva, scurse, zdrobite cu furculita si amestecate cu putin unt inmuiat, , 2 cani de boabe de porumb din conserva pastrate intregi, , 1/4 cana patrunjel verde tocat, , 1 cana de cascaval mai uscat, , dat pe razatoare, , sare, , piper macinat, , 4 linguri smantana, , 2 linguri de codite de ceapa verde tocate (facultativ), ca garnitura.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Incingeti untul intr-o oala cu fundul gros. Puneti ceapa sa se caleasca, vreme de 5 minute. Adaugati usturoiul si chimenul si lasati-le sa se caleasca, vreme de un minut. Amestecati. Turnati deasupra apa fiarta cu concentrat si puneti-o iarasi la fiert. Puneti cartofii. Reduceti focul si lasati sa fiarba zece minute, fara capac. - Adaugati porumbul intreg, porumbul zdrobit si amestecat cu unt, patrunjelul tocat si mai lasati supa sa fiarba zece minute. - Amestecati in supa smantana si branza rasa, gustati de sare si de piper. Serviti supa fierbinte, cu ceapa verde tocata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porumb cu smantana si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de pastai cu rosii

Ciorba de pastai cu rosii

Curatam pastaile la capete, le spalam iar apoi le taiem in doua, in trei, depinde cat sunt de mari

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa poloneza de mazare

Supa poloneza de mazare

Curatam legumele si le spalam. Morcovii ii taiem rondelem cartofii si ardeiul gras cubulete iar

5 voturi    3 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 persoane): 100 g unt
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 2 lingurite chimen
  • 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pasare
  • 2 cartofi mijlocii curatati de coaja si taiati bucati potrivite,
  • 1 cana de boabe de porumb din conserva
  • scurse
  • zdrobite cu furculita si amestecate cu putin unt inmuiat
  • 2 cani de boabe de porumb din conserva pastrate intregi
  • 1/4 cana patrunjel verde tocat
  • 1 cana de cascaval mai uscat
  • dat pe razatoare
  • sare
  • piper macinat
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri de codite de ceapa verde tocate (facultativ)
  • ca garnitura.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de mazare