autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de porumb cu smantana si branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 persoane): 100 g unt, , 2 cepe mari tocate marunt, , 1 catel de usturoi pisat, , 2 lingurite chimen, , 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pasare, , 2 cartofi mijlocii curatati de coaja si taiati bucati potrivite,, 1 cana de boabe de porumb din conserva, scurse, zdrobite cu furculita si amestecate cu putin unt inmuiat, , 2 cani de boabe de porumb din conserva pastrate intregi, , 1/4 cana patrunjel verde tocat, , 1 cana de cascaval mai uscat, , dat pe razatoare, , sare, , piper macinat, , 4 linguri smantana, , 2 linguri de codite de ceapa verde tocate (facultativ), ca garnitura.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Incingeti untul intr-o oala cu fundul gros. Puneti ceapa sa se caleasca, vreme de 5 minute. Adaugati usturoiul si chimenul si lasati-le sa se caleasca, vreme de un minut. Amestecati. Turnati deasupra apa fiarta cu concentrat si puneti-o iarasi la fiert. Puneti cartofii. Reduceti focul si lasati sa fiarba zece minute, fara capac. - Adaugati porumbul intreg, porumbul zdrobit si amestecat cu unt, patrunjelul tocat si mai lasati supa sa fiarba zece minute. - Amestecati in supa smantana si branza rasa, gustati de sare si de piper. Serviti supa fierbinte, cu ceapa verde tocata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porumb cu smantana si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa-crema de ciuperci

Supa-crema de ciuperci

O cratita,in care se pune uleiul si untul,se pune pe foc; se pune,apoi,ceapa taiata marunt;dupa

41 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa cu dovlecei

Supa cu dovlecei

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 persoane): 100 g unt
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 2 lingurite chimen
  • 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pasare
  • 2 cartofi mijlocii curatati de coaja si taiati bucati potrivite,
  • 1 cana de boabe de porumb din conserva
  • scurse
  • zdrobite cu furculita si amestecate cu putin unt inmuiat
  • 2 cani de boabe de porumb din conserva pastrate intregi
  • 1/4 cana patrunjel verde tocat
  • 1 cana de cascaval mai uscat
  • dat pe razatoare
  • sare
  • piper macinat
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri de codite de ceapa verde tocate (facultativ)
  • ca garnitura.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu galuste de gris