autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de praz cu arpacas

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas, , 3 fire de praz, , 1 lingura de untdelemn, , 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, , 1 catel de usturoi, , o mana de fasole verde proaspata sau din conserva, , sare,, piper, , 4 fire de busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Spalati arpacasul sub un jet de apa curenta. Curatati si spalati firele de praz si taiati-l cat mai marunt. - Caliti 10 minute prazul in untdelemn. Adaugati arpacasul si lasati-l sa se caleasca trei minute, amestecand. Adaugati si usturoiul curatat si taiat marunt. Lasati sa se inmoaie putin, apoi turnati apa fiarta cu Vegeta sau Delikat si lasati supa sa fiarba o ora, la foc mic. - Cu 15 minute inainte de timpul de fierbere, adaugati fasolea verde. Gustati de sare si de piper. Presarati deasupra busuioc tocat si serviti supa fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu arpacas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Incanta-ti ochii si papilele gustative cu o supa crema de sfecla rosie, o mancare colorata si vesela,

7 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume
Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

Vreți să vă spun câteva secrete despre ghebe? Ghebele sau opinticile, cum li se mai spune,

5 voturi    2 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas
  • 3 fire de praz
  • 1 lingura de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat
  • 1 catel de usturoi
  • o mana de fasole verde proaspata sau din conserva
  • sare,
  • piper
  • 4 fire de busuioc.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu rosii uscate si broccoli, gatita la slow cooker Crock Pot Manual 3.5l Supa crema de linte cu rosii uscate si broccoli, gatita la slow cooker Crock Pot Manual 3.5l

Se spala lintea si se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot manual 3.5l alaturi de broccoli rupt in bucatele si rosiile uscate. Se

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

4 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua cu zer