autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de praz cu arpacas

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas, , 3 fire de praz, , 1 lingura de untdelemn, , 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, , 1 catel de usturoi, , o mana de fasole verde proaspata sau din conserva, , sare,, piper, , 4 fire de busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Spalati arpacasul sub un jet de apa curenta. Curatati si spalati firele de praz si taiati-l cat mai marunt. - Caliti 10 minute prazul in untdelemn. Adaugati arpacasul si lasati-l sa se caleasca trei minute, amestecand. Adaugati si usturoiul curatat si taiat marunt. Lasati sa se inmoaie putin, apoi turnati apa fiarta cu Vegeta sau Delikat si lasati supa sa fiarba o ora, la foc mic. - Cu 15 minute inainte de timpul de fierbere, adaugati fasolea verde. Gustati de sare si de piper. Presarati deasupra busuioc tocat si serviti supa fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu arpacas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de linte rosie

Supa de linte rosie

Curatam legumele , iar lintea o spalam bine sub un jet de apa, pina apa ramane curata ,apoi o lasam

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa cu galusti

Supa cu galusti

Morcovii taiati fasii, cartofii cubulete, ardeiul si ceapa se pun la fiert in apa cu delikat/sare/piper.

3 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas
  • 3 fire de praz
  • 1 lingura de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat
  • 1 catel de usturoi
  • o mana de fasole verde proaspata sau din conserva
  • sare,
  • piper
  • 4 fire de busuioc.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de sfecla rosie