autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de praz cu arpacas

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas, , 3 fire de praz, , 1 lingura de untdelemn, , 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, , 1 catel de usturoi, , o mana de fasole verde proaspata sau din conserva, , sare, , piper,, 4 fire de busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Spalati arpacasul sub un jet de apa curenta. Curatati si spalati firele de praz si taiati-l cat mai marunt. - Caliti 10 minute prazul in untdelemn. Adaugati arpacasul si lasati-l sa se caleasca trei minute, amestecand. Adaugati si usturoiul curatat si taiat marunt. Lasati sa se inmoaie putin, apoi turnati apa fiarta cu Vegeta sau Delikat si lasati supa sa fiarba o ora, la foc mic. - Cu 15 minute inainte de timpul de fierbere, adaugati fasolea verde. Gustati de sare si de piper. Presarati deasupra busuioc tocat si serviti supa fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu arpacas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa - crema de urzici

Supa - crema de urzici

Se spala urzicile in cateva ape cu sare, apoi in cateva ape cu otet. Se pun la fiert in apa cu sare,

2 voturi    1 comentariu
25 min
Supe de legume
Bors de loboda

Bors de loboda

Spalam bine frunzele de loboda si le oparit 2-3 minute, apoi lasam la scurs pana se raceste. Taiem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas
  • 3 fire de praz
  • 1 lingura de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat
  • 1 catel de usturoi
  • o mana de fasole verde proaspata sau din conserva
  • sare
  • piper,
  • 4 fire de busuioc.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supă cremă de broccoli