autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de praz cu arpacas

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas, , 3 fire de praz, , 1 lingura de untdelemn, , 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, , 1 catel de usturoi, , o mana de fasole verde proaspata sau din conserva, , sare, , piper,, 4 fire de busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Spalati arpacasul sub un jet de apa curenta. Curatati si spalati firele de praz si taiati-l cat mai marunt. - Caliti 10 minute prazul in untdelemn. Adaugati arpacasul si lasati-l sa se caleasca trei minute, amestecand. Adaugati si usturoiul curatat si taiat marunt. Lasati sa se inmoaie putin, apoi turnati apa fiarta cu Vegeta sau Delikat si lasati supa sa fiarba o ora, la foc mic. - Cu 15 minute inainte de timpul de fierbere, adaugati fasolea verde. Gustati de sare si de piper. Presarati deasupra busuioc tocat si serviti supa fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu arpacas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Se pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare, se adauga peste ei, ardeii tocati, morcovii rondele,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume
Supa de ceapa cu cartofi

Supa de ceapa cu cartofi

Incingeti untul si caliti ceapa taiata solzisori timp de 15 de minute la foc mic amestecand din cand

0 voturi    3 comentarii
35 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas
  • 3 fire de praz
  • 1 lingura de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat
  • 1 catel de usturoi
  • o mana de fasole verde proaspata sau din conserva
  • sare
  • piper,
  • 4 fire de busuioc.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gazpacho bucurestean