autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de praz cu arpacas

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas, , 3 fire de praz, , 1 lingura de untdelemn, , 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, , 1 catel de usturoi, , o mana de fasole verde proaspata sau din conserva, , sare, , piper,, 4 fire de busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Spalati arpacasul sub un jet de apa curenta. Curatati si spalati firele de praz si taiati-l cat mai marunt. - Caliti 10 minute prazul in untdelemn. Adaugati arpacasul si lasati-l sa se caleasca trei minute, amestecand. Adaugati si usturoiul curatat si taiat marunt. Lasati sa se inmoaie putin, apoi turnati apa fiarta cu Vegeta sau Delikat si lasati supa sa fiarba o ora, la foc mic. - Cu 15 minute inainte de timpul de fierbere, adaugati fasolea verde. Gustati de sare si de piper. Presarati deasupra busuioc tocat si serviti supa fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu arpacas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume cu gogosar murat

Supa crema de legume cu gogosar murat

Supa crema: - legumele se curata, spala si apoi taie in bucatele mai mari - se pun la fiert cu

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Mai intai pregatim toate ingredientele pentru supa.Curatam morcovii si-i taiem rondele mai groase,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 120 g arpacas
  • 3 fire de praz
  • 1 lingura de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat
  • 1 catel de usturoi
  • o mana de fasole verde proaspata sau din conserva
  • sare
  • piper,
  • 4 fire de busuioc.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii cu ciuperci