Toaca prazul rondele mai groase, iar pastarnacul si ceapa salota rondele mai subtiri;
Pune-le la fiert in apa cu sare;
Odata fierte, strecoara apa intr-un castron;
Pune-le in blenderul Oster Versa, impreuna cu 500 ml din apa in care au fiert si actioneaza functia „Soup”;
Odata incheiat programul, adauga smantana si blendeaza cca 8-10 sec;
Potriveste de sare;
Taie bagheta rondele si unge fiecare bucata cu ulei de masline si fresh de lamaie;
Pune somon pe fiecare in parte;
Pune-le apoi intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade C pentru cateva min pana se rumenesc;
Serveste aceste crutoane cu supa;
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii