Supa de praz cu crouton de somon fume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de praz cu crouton de somon fume

Ingrediente

  • (3 portii)
  • Praz 1 buc mai mare
  • Ceapa salota / alba 2 buc
  • Pastarnac 2 buc
  • Smantana de gatit din lapte de vaca 300 ml
  • Paine bagheta 6 rondele
  • Somon fume 60 g
  • Ulei de masline 1lingura
  • Fresh lamaie 1 lingura
  • Apa in care au fiert legumele 500 ml
  • Sare si piper alb, dupa gust

Mod de preparare

Toaca prazul rondele mai groase, iar pastarnacul si ceapa salota rondele mai subtiri;

Pune-le la fiert in apa cu sare;

Odata fierte, strecoara apa intr-un castron;

Pune-le in blenderul Oster Versa, impreuna cu 500 ml din apa in care au fiert si actioneaza functia „Soup”;

Odata incheiat programul, adauga smantana si blendeaza cca 8-10 sec;

Potriveste de sare;

Taie bagheta rondele si unge fiecare bucata cu ulei de masline si fresh de lamaie;

Pune somon pe fiecare in parte;

Pune-le apoi intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade C pentru cateva min pana se rumenesc;

Serveste aceste crutoane cu supa;

Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor