autor:

Bucatar-sef

» » Supe de legume

Supa de praz cu crouton de somon fume

Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 septembrie 2015

Ingrediente
(3 portii), Praz 1 buc mai mare, Ceapa salota / alba 2 buc, Pastarnac 2 buc, Smantana de gatit din lapte de vaca 300 ml, Paine bagheta 6 rondele, Somon fume 60 g, Ulei de masline 1lingura, Fresh lamaie 1 lingura, Apa in care au fiert legumele 500 ml, Sare si piper alb, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Toaca prazul rondele mai groase, iar pastarnacul si ceapa salota rondele mai subtiri;

Pune-le la fiert in apa cu sare;

Odata fierte, strecoara apa intr-un castron;

Pune-le in blenderul Oster Versa, impreuna cu 500 ml din apa in care au fiert si actioneaza functia „Soup”;

Odata incheiat programul, adauga smantana si blendeaza cca 8-10 sec;

Potriveste de sare;

Taie bagheta rondele si unge fiecare bucata cu ulei de masline si fresh de lamaie;

Pune somon pe fiecare in parte;

Pune-le apoi intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade C pentru cateva min pana se rumenesc;

Serveste aceste crutoane cu supa;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu crouton de somon fume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa-crema de dovleac

Supa-crema de dovleac

Cartofii, morcovi, dovleacul, ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie. Apoi, intr-o oala

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume
Supa crema de legume rumenite la cuptor

Supa crema de legume rumenite la cuptor

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza morcovii taiati pe lungime, pastarnacul taiat betisoare,

6 voturi    3 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • (3 portii)
  • Praz 1 buc mai mare
  • Ceapa salota / alba 2 buc
  • Pastarnac 2 buc
  • Smantana de gatit din lapte de vaca 300 ml
  • Paine bagheta 6 rondele
  • Somon fume 60 g
  • Ulei de masline 1lingura
  • Fresh lamaie 1 lingura
  • Apa in care au fiert legumele 500 ml
  • Sare si piper alb
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatar-sef
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul; Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa piure din morcov