Toaca prazul rondele mai groase, iar pastarnacul si ceapa salota rondele mai subtiri;
Pune-le la fiert in apa cu sare;
Odata fierte, strecoara apa intr-un castron;
Pune-le in blenderul Oster Versa, impreuna cu 500 ml din apa in care au fiert si actioneaza functia „Soup”;
Odata incheiat programul, adauga smantana si blendeaza cca 8-10 sec;
Potriveste de sare;
Taie bagheta rondele si unge fiecare bucata cu ulei de masline si fresh de lamaie;
Pune somon pe fiecare in parte;
Pune-le apoi intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade C pentru cateva min pana se rumenesc;
Serveste aceste crutoane cu supa;
Pofta buna !
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii