autor:

damaris

» » Supe de carne

Supa de praz si coniac

Autor: damaris (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: damaris (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2013

Ingrediente
250 gr slanina afumata, 500 gr carne de vita si de porc, 150 ml ulei, 500 gr rosii, 2 fire de praz, 1 lingura bulion, 1 paharel coniac, piper, boia, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti si speli prazul.Tai slanina afumata in feliute,prazul marunt,iar carnea,in prealabil spalata,in cuburi.Oparesti rosiile,le decojesti si le treci prin sita,obtinand astfel suc de tomate.
Inabusi in ulei slanina si carnea,iar cand s-au inmuiat,adaugi prazul.Stingi cu sucul de rosii si 2 litri apa fierbinte.Lasi ingredientele sa fiarba la foc mediu,pana cand carnea se patrunde bine.Pui bulionul,boia,sare si piper dupa gust.Dupa cateva clocote,iei vasul de pe foc,torni coniacul si acoperi cu un capac
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz si coniac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

6 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

4 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2013

    Interesanta combinatia...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 gr slanina afumata
  • 500 gr carne de vita si de porc
  • 150 ml ulei
  • 500 gr rosii
  • 2 fire de praz
  • 1 lingura bulion
  • 1 paharel coniac
  • piper
  • boia
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de damaris
Tort Barbie

Tort Barbie

Pentru blat: - se separa ouale, se pun galbenusurile intr-un castron si apa si se bat pana se face

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Interesanta combinatia...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Ciorba radauteana