Cureti si speli prazul.Tai slanina afumata in feliute,prazul marunt,iar carnea,in prealabil spalata,in cuburi.Oparesti rosiile,le decojesti si le treci prin sita,obtinand astfel suc de tomate.
Inabusi in ulei slanina si carnea,iar cand s-au inmuiat,adaugi prazul.Stingi cu sucul de rosii si 2 litri apa fierbinte.Lasi ingredientele sa fiarba la foc mediu,pana cand carnea se patrunde bine.Pui bulionul,boia,sare si piper dupa gust.Dupa cateva clocote,iei vasul de pe foc,torni coniacul si acoperi cu un capac

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii