Cureti si speli prazul.Tai slanina afumata in feliute,prazul marunt,iar carnea,in prealabil spalata,in cuburi.Oparesti rosiile,le decojesti si le treci prin sita,obtinand astfel suc de tomate.
Inabusi in ulei slanina si carnea,iar cand s-au inmuiat,adaugi prazul.Stingi cu sucul de rosii si 2 litri apa fierbinte.Lasi ingredientele sa fiarba la foc mediu,pana cand carnea se patrunde bine.Pui bulionul,boia,sare si piper dupa gust.Dupa cateva clocote,iei vasul de pe foc,torni coniacul si acoperi cu un capac
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii