autor:

Iuliana Matei

» » Supe de carne

Supa de pui

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui, o cepa mare, 2 morcovi, pastarnac si patrunjel, fidea de casa, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert si se arunca spuma.Dupa ce fierbe bine se adauga morcovii feliati,pastarnacul feliat marunt,
ceapa lasata intreaga(dupa ce fierbe se arunca).Aproape de sfarsit se adauga condimentele si fideaua.Se aduga patrunjelul dupa care se mai fierbe putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Se curata puiul si se transeaza,se curata si legumele si se pun la fiert in apa cu sare impreuna

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
supa de pui cu galuste

supa de pui cu galuste

Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cind da in clocot luom spuma punem legumele si lasam

3 voturi    5 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Zeama de peste Zeama de peste

Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata