autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de pui

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 legatura zarzavat de supa, 1 ceapa, 1 pui, 1 foaie de dafin, 8 boabe de piper, 500 g morcovi, 500 g fasole verde, sare, hasmatuchi, piper, 4 felii de paine, 150 g cascaval feliat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se toaca ceapa si zarzavatul de supa. Puiul se da in fiert in 2 litrii de apa cu legume si condimente. Se ia spuma si se firbe 90 min.
2. Morcovii se taie felii. Puiul se scoate din supa si supa se strecoara. Morcovii si fasolea se fierb inauntru 10 min. Se adauga apoi carnea, sare si piper.
3. Se fac tartine de paine cu cascaval si se prajesc. Se asaza in supa si se orneaza cu hasmatuchi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu litere sau taitei

Supa de pui cu litere sau taitei

Intr-o oala se pun aproximativ 2 litri de apa. Se pune oala pe foc. Puiul spalat, intreg sau portionat

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Supe de carne
Supa alba de pui

Supa alba de pui

se pune carnea portionata, la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 legatura zarzavat de supa
  • 1 ceapa
  • 1 pui
  • 1 foaie de dafin
  • 8 boabe de piper
  • 500 g morcovi
  • 500 g fasole verde
  • sare
  • hasmatuchi
  • piper
  • 4 felii de paine
  • 150 g cascaval feliat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba cu sira de miel