autor:

Anca E. Voicu

» » Supe de carne

Supa de pui

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2015

Ingrediente
1 mana de taitei, 1 ceapa,, 1 morcov,, 1 lingurita vegeta cu gust de gaina, 1 varf lingurita sare, spate si aripioare de pui, cateva fire de patrunjel

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf de lingurita de sare si o lingurita de vegeta.



Cand incepe sa fiarba, se ia spuma. Veti sti ca e carnea fiarta cand veti observa ca incepe sa se desprinda de pe os. Se mai amesteca din cand in cand in supa, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.



Incepem sa adaugam legumele. Dintre ele, se adauga mai intai ceapa, ea va limpezi supa. Apoi se adauga si morcovul taiat felii.



Dupa ce s-a spumat, se adauga taiteii.



Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie.



Dupa ce se ia focul, se adauga patrunjel tocat marunt.



Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
SUPA DE PUI

SUPA DE PUI

1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat

24 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne
SUPA DE PERISOARE cu piept de pui

SUPA DE PERISOARE cu piept de pui

Legumele se taie marunt sau se rad si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Pieptul de

19 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mina Talha Doganay , 21 iunie 2015

    come stai mina

  • Fara foto

    Mina Talha Doganay , 21 iunie 2015

    multumesc cu multa stima pentru retete

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 mana de taitei
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 lingurita vegeta cu gust de gaina
  • 1 varf lingurita sare
  • spate si aripioare de pui
  • cateva fire de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

11 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza