autor:

Anca E. Voicu

» » Supe de carne

Supa de pui

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2015

Ingrediente
1 mana de taitei, 1 ceapa,, 1 morcov,, 1 lingurita vegeta cu gust de gaina, 1 varf lingurita sare, spate si aripioare de pui, cateva fire de patrunjel

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf de lingurita de sare si o lingurita de vegeta.



Cand incepe sa fiarba, se ia spuma. Veti sti ca e carnea fiarta cand veti observa ca incepe sa se desprinda de pe os. Se mai amesteca din cand in cand in supa, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.



Incepem sa adaugam legumele. Dintre ele, se adauga mai intai ceapa, ea va limpezi supa. Apoi se adauga si morcovul taiat felii.



Dupa ce s-a spumat, se adauga taiteii.



Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie.



Dupa ce se ia focul, se adauga patrunjel tocat marunt.



Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde

Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde

Eu fac supa asta intr-o oala de 3 litri. Oparesc carnea de pui in 2 ape, apoi o pun la fiert in

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Supa cu piept de pui

Supa cu piept de pui

Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mina Talha Doganay , 21 iunie 2015

    come stai mina

  • Fara foto

    Mina Talha Doganay , 21 iunie 2015

    multumesc cu multa stima pentru retete

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 mana de taitei
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 lingurita vegeta cu gust de gaina
  • 1 varf lingurita sare
  • spate si aripioare de pui
  • cateva fire de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

13 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Supa de gaina