Supa de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
ridicata
Supa de pui

Ingrediente

  • 1 mana de taitei;
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 lingurita vegeta cu gust de gaina;
  • 1 varf lingurita sare;
  • spate si aripioare de pui;
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf de lingurita de sare si o lingurita de vegeta.

Cand incepe sa fiarba, se ia spuma. Veti sti ca e carnea fiarta cand veti observa ca incepe sa se desprinda de pe os. Se mai amesteca din cand in cand in supa, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.

Incepem sa adaugam legumele. Dintre ele, se adauga mai intai ceapa, ea va limpezi supa. Apoi se adauga si morcovul taiat felii.

Dupa ce s-a spumat, se adauga taiteii.

Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie.

Dupa ce se ia focul, se adauga patrunjel tocat marunt.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura