Supa de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
ridicata
Supa de pui

Ingrediente

  • 1 mana de taitei;
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 lingurita vegeta cu gust de gaina;
  • 1 varf lingurita sare;
  • spate si aripioare de pui;
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf de lingurita de sare si o lingurita de vegeta.

Cand incepe sa fiarba, se ia spuma. Veti sti ca e carnea fiarta cand veti observa ca incepe sa se desprinda de pe os. Se mai amesteca din cand in cand in supa, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.

Incepem sa adaugam legumele. Dintre ele, se adauga mai intai ceapa, ea va limpezi supa. Apoi se adauga si morcovul taiat felii.

Dupa ce s-a spumat, se adauga taiteii.

Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie.

Dupa ce se ia focul, se adauga patrunjel tocat marunt.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise