Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Ingrediente
1 piept de pui, 300grame ciuperci, 1 ou, smantana, 3-4 catei de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Pieptul de pui taiat cubulete se pune la fiert in 4 litri de apa putin sarata. Cand pieptul de pui e aproape fiert se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele mai mari. Dupa ce sunt fierte si ciupercile se mai adauga sare dupa gust si se ia de pe foc, apoi se adauga si usturoiul bine pisat. Se drege cu ou si smantana, se poate adauga piper, iar daca nu vi se pare destul de grasa se poate adauga putin ulei. Se serveste fierbinte cu ardei iute si dupa preferinta cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Taiati morcovii, telina si gulia in stil julienne (fasii lungi de 2 cm si subtiri de 3 mm). Maruntiti
3 voturi
0 comentarii
3h 20 min
Se pun la fiert ciupercile, curatate si taiate felii, in apa cu sare si se fierb circa 15 minute.Pieptul
4 voturi
12 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009
waw ce bunatate!!!imi place