Pieptul de pui taiat cubulete se pune la fiert in 4 litri de apa putin sarata. Cand pieptul de pui e aproape fiert se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele mai mari. Dupa ce sunt fierte si ciupercile se mai adauga sare dupa gust si se ia de pe foc, apoi se adauga si usturoiul bine pisat. Se drege cu ou si smantana, se poate adauga piper, iar daca nu vi se pare destul de grasa se poate adauga putin ulei. Se serveste fierbinte cu ardei iute si dupa preferinta cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii