Pieptul de pui taiat cubulete se pune la fiert in 4 litri de apa putin sarata. Cand pieptul de pui e aproape fiert se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele mai mari. Dupa ce sunt fierte si ciupercile se mai adauga sare dupa gust si se ia de pe foc, apoi se adauga si usturoiul bine pisat. Se drege cu ou si smantana, se poate adauga piper, iar daca nu vi se pare destul de grasa se poate adauga putin ulei. Se serveste fierbinte cu ardei iute si dupa preferinta cu crutoane.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii