autor:

gheorghe irina

» » Supe de carne

Supa de pui cu crutoane de gris

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
pulpe pui,, morcov, 1 ceapa, telina, pastranac, patrunjel radacina, sare, Ingrediente crochete gris:, 250 gr apa, 100 gr gris, sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Punem pulpele spalate in apa cu sare si la primul clocot, cand se ridica toata spuma la suprafata, aruncam apa si spalam bucatica cu bucatica puiul sub jet de apa rece. Le punem la fiert in apa curata impreuna cu morcovul taiat suvite, telina,pastranac,patrunjel,sare si o ceapa curatata si crestata la capete pe care o aruncam dupa ce a fiert supa. Lasam supa la foc mic cam 1 ora si jumatate.

Intre timp facem crochetele.

Punem apa le fiert cu putina sare si in momentul in care fierbe apa adaugam grisul in ploaie si amestecam pana se despride aluatul de pe margini:

il lasam sa se raceasca putin dupa care adaugam un galbenus de ou:Framantam bine pana obtinem o biluta compacta,pe care o impartim in doua si formam din fiecare bucatica un cordon,rupem din cordon bucatele mici carora le dam forma de bilute cu palmele usor umede,Prajim bilutele in baie de ulei pana devin aurii si crocante dupa care le scoatem pe hartie absorbanta.Cand servim supa adaugam cateva bilute in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu crutoane de gris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema cu piept de curcan

Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Pucero.

Pucero.

Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele

8 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de curcan cu taitei