Reteta postata pe: 09 martie 2014
Ingrediente
1 pui de greutate medie (1.8 kg), 3 morcovi medii, 1 radacina mica pastarnac, 1 felie telina, 1 ceapa mare, 1 catel de usturoi, 1/2 ardei gras rosu, sare, cateva boabe piper, patrunjel verde pentru servit, fidea scurta cu oua
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Punem puiul la fiert in 2 litri de apa nesarata (cat sa fie acoperit de apa) si il lasam sa fiarba in jur de 15 de minute, la foc mediu. Luam spuma de cate ori va fi nevoie. Dupa acest interval adaugam zarzavaturile curatate si spalate, lasate bucati intregi, un catel de usturoi, boabe de piper si fierbem la foc mic-mediu. Pentru ca ceapa sa ramana intreaga o intepam cu 2 scobitori dintr-o parte in alta. Continuam sa luam spuma daca aceasta mai apare. Cu 5 minute inainte sa oprim focul adaugam sare.
Strecuram Strecuram supa cand carnea si legumele sunt fierte. Pregatim fideaua pentru fiert. O fierbem conform instructiunilor de pe pachet in supa strecurata. Cu riscul de a ma repeta folosim doar supa si fidea pentru cate portii se servesc la masa respectiva.
Servim supa de pui cu fidea scurta fierbinte, cu putin patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fidea scurta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza
Legumele
6 voturi
0 comentarii
35 min
Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Nicolau Eugen Si Elena , 04 decembrie 2014
foarte buna am facut si noi
am văzut supa dar cu puiul ce facem? , 04 decembrie 2014
ce facem cu puiul?
Dumitru Craciun , 04 decembrie 2014
ce facem cu puiul?
Iuliana Goras , 02 noiembrie 2014
Super!!!
Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2014
Asta seamana cu a mea,dor ca folosesc taitei facuti de mine.Super.
Mariana Roberta Teo , 08 octombrie 2014
Sigur iese buna ! Multumim .
Mihaela I. Thornton , 03 mai 2014
Oh ce buna este!