Punem puiul la fiert in 2 litri de apa nesarata (cat sa fie acoperit de apa) si il lasam sa fiarba in jur de 15 de minute, la foc mediu. Luam spuma de cate ori va fi nevoie. Dupa acest interval adaugam zarzavaturile curatate si spalate, lasate bucati intregi, un catel de usturoi, boabe de piper si fierbem la foc mic-mediu. Pentru ca ceapa sa ramana intreaga o intepam cu 2 scobitori dintr-o parte in alta. Continuam sa luam spuma daca aceasta mai apare. Cu 5 minute inainte sa oprim focul adaugam sare.
Strecuram Strecuram supa cand carnea si legumele sunt fierte. Pregatim fideaua pentru fiert. O fierbem conform instructiunilor de pe pachet in supa strecurata. Cu riscul de a ma repeta folosim doar supa si fidea pentru cate portii se servesc la masa respectiva.
Servim supa de pui cu fidea scurta fierbinte, cu putin patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii