Curatam si spalam puiu,apoi il punem la fiert,cand incepe sa clocoteasca il lasam sa dea in 2 clocote apoi aruncam apa si punem alta,apoi adaugam legumele taiate mai maricele sau rondele si le lasam sa fiarba,punem sare dupa gust.
Din cele 2 oua facem galuste astfel:punem apa la fiert intr-o cratita cu sare,apoi spargem ouale intr-o farfurie punem putina sare le batem bine apoi adaugam grsi incet pina devine o pasta omogena,luam o lingura cu care le punem in cratita sa fiarba,punem apa rece putin cate putin,cand fierbe,cand sunt umflate si facute le adaugam peste oala cu supa.
Inainte de a adauga galustele in oala scoatem puiu si punem bucatele din carne si in supa si cu restu putem face ce dorim.
Cand punem in farfurie adaugam patrunjel taiat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii