Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cind da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi punem puiul inapoi si morcovul rondele ,sare si delicat dupa gust.
Galustele:se bat ouale cu putina sare si putin ulei apoi punem grisul in ploaie(compozita ca de chec)intr-o oala punem apa la fiert apoi punem galustele cu o lingura,dupa ce le-am pus pe toate stropim galustele cu apa rece ,cand sunt fierte luom cate una si le punem in supa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii