autor:

vio.vio

» » Borsuri si Ciorbe

supa de pui cu galuste

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
400g pui, morcovi, gras,4cepe,gris,3oua,ulei,sare si delicat.

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cind da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi punem puiul inapoi si morcovul rondele ,sare si delicat dupa gust.
Galustele:se bat ouale cu putina sare si putin ulei apoi punem grisul in ploaie(compozita ca de chec)intr-o oala punem apa la fiert apoi punem galustele cu o lingura,dupa ce le-am pus pe toate stropim galustele cu apa rece ,cand sunt fierte luom cate una si le punem in supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii,

12 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Carnea spalata se pune la fiert in 2,5 l apa rece, la foc mare. Cand incepe sa fiarba se aduna spuma

45 voturi    16 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!E supa mea preferata.Aproape mereu fac din legume si o bucatica de piept si o salata de boeuf.

  • Fara foto

    flori de piatra , 24 ianuarie 2010

    Imi place cum arata si cred ca este gustoasa.Bravo!

  • NADIA MARIA

    NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    Buna Vio, am o intrebare , la galuste nu pui nimic pentru crescut? Mie dac nu pun putin praf de copt imi raman tari si mai inchise la culoare in mijloc. Felicitari ,arata super supica ta si cred ca e si foarte gustoasa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      O bunatate,la fel fac si eu supa de pui,doar ca eu pun si pui in farfurie cand o servesc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Foarte gustoasa. Eu nu am pus niciodata ardei la supa, dar am sa schimb ceva in reteta.Cred ca e foarte buna dupa cum arata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 400g pui, morcovi, gras,4cepe,gris,3oua,ulei,sare si delicat.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!E supa mea preferata.Aproape mereu fac din legume si o bucatica de piept si o salata de boeuf.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume