Se pune puiul la fiert( eu pun 7-8 litri deoarece din pulpe piept si o parte din supa le folosesc pentru pilaf). Cand da in clocot supa se spumuieste si se adauga zarzavatul(dupa ce am spumuit supa eu scot pulpele si pieptul si o parte din zeama apoi continui supa). Dupa ce am adaugat zarzavaturile fac galustile(oua ,gris si sare)pe care le adaug in supa cu o lingurita. Dau focul mic acopar supa cu capac si le las sa fiarba. Daca galustele s-au intarit,turnati deasupra lor putina apa,le acoperiti din nou si le mai lasati un pic la fiert.Dupa ce s-au fiert potriviti de sare si puneti putin piper mai lasati vreo 5 minute si stingeti focul si adaugati patrunjelul tocat fin.Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii