Se pune puiul la fiert( eu pun 7-8 litri deoarece din pulpe piept si o parte din supa le folosesc pentru pilaf). Cand da in clocot supa se spumuieste si se adauga zarzavatul(dupa ce am spumuit supa eu scot pulpele si pieptul si o parte din zeama apoi continui supa). Dupa ce am adaugat zarzavaturile fac galustile(oua ,gris si sare)pe care le adaug in supa cu o lingurita. Dau focul mic acopar supa cu capac si le las sa fiarba. Daca galustele s-au intarit,turnati deasupra lor putina apa,le acoperiti din nou si le mai lasati un pic la fiert.Dupa ce s-au fiert potriviti de sare si puneti putin piper mai lasati vreo 5 minute si stingeti focul si adaugati patrunjelul tocat fin.Pofta buna.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii