Se pune puiul la fiert( eu pun 7-8 litri deoarece din pulpe piept si o parte din supa le folosesc pentru pilaf). Cand da in clocot supa se spumuieste si se adauga zarzavatul(dupa ce am spumuit supa eu scot pulpele si pieptul si o parte din zeama apoi continui supa). Dupa ce am adaugat zarzavaturile fac galustile(oua ,gris si sare)pe care le adaug in supa cu o lingurita. Dau focul mic acopar supa cu capac si le las sa fiarba. Daca galustele s-au intarit,turnati deasupra lor putina apa,le acoperiti din nou si le mai lasati un pic la fiert.Dupa ce s-au fiert potriviti de sare si puneti putin piper mai lasati vreo 5 minute si stingeti focul si adaugati patrunjelul tocat fin.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii