autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de pui cu gulii si lamaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 gulii potrivite, , 250 g morcovi, , 4 piepturi de pui (600 g), , 100 g macaroane scurte (melcisori), , 1 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa), , 150 g mazare, , 4 felii de lamaie, , 1 legatura patrunjel verde, , sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

107 voturi

Mod de preparare

Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt. Fileurile de pui spalate si zvantate se taie felii subtiri. · Guliile, morcovii, melcisorii si mazarea se fierb incet - 5 minute - in zeama de carne, dupa care se adauga carnea de pui si feliile de lamaie si se lasa sa fiarba si ele inca 10 minute. ¸ Se spala patrunjelul, se taie fasii si se introduce in supa, care se gusta de sare si piper si se serveste fierbinte. piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu gulii si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pune in oala, ulei, apoi toate legumele taiate cubulete mici sau date pe razatoarea cu ochiuri

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Ciorba de ardei umplut

Ciorba de ardei umplut

Ardeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime. Se spala, se curata de cotor, taind ca un fel de capac

7 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

107 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 gulii potrivite
  • 250 g morcovi
  • 4 piepturi de pui (600 g)
  • 100 g macaroane scurte (melcisori)
  • 1 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa)
  • 150 g mazare
  • 4 felii de lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa Ramen