autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de pui cu gulii si lamaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 gulii potrivite, , 250 g morcovi, , 4 piepturi de pui (600 g), , 100 g macaroane scurte (melcisori), , 1 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa), , 150 g mazare, , 4 felii de lamaie, , 1 legatura patrunjel verde, , sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

107 voturi

Mod de preparare

Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt. Fileurile de pui spalate si zvantate se taie felii subtiri. · Guliile, morcovii, melcisorii si mazarea se fierb incet - 5 minute - in zeama de carne, dupa care se adauga carnea de pui si feliile de lamaie si se lasa sa fiarba si ele inca 10 minute. ¸ Se spala patrunjelul, se taie fasii si se introduce in supa, care se gusta de sare si piper si se serveste fierbinte. piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu gulii si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu galuste de orez

Supa cu galuste de orez

Se alege si se spala orezul.Se pune la fiert cu laptele si o bucatica de unt proaspat.Se fierbe mai

0 voturi    1 comentariu
1h
Supe de carne
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Punem apa la fiert. Nu vom adauga sare pentru ca avem zeama de varza sarata. Curatam, spalam si

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

107 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 gulii potrivite
  • 250 g morcovi
  • 4 piepturi de pui (600 g)
  • 100 g macaroane scurte (melcisori)
  • 1 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa)
  • 150 g mazare
  • 4 felii de lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de ardei umplut