autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de pui cu gulii si lamaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 gulii potrivite, , 250 g morcovi, , 4 piepturi de pui (600 g), , 100 g macaroane scurte (melcisori), , 1 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa), , 150 g mazare, , 4 felii de lamaie, , 1 legatura patrunjel verde, , sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

107 voturi

Mod de preparare

Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt. Fileurile de pui spalate si zvantate se taie felii subtiri. · Guliile, morcovii, melcisorii si mazarea se fierb incet - 5 minute - in zeama de carne, dupa care se adauga carnea de pui si feliile de lamaie si se lasa sa fiarba si ele inca 10 minute. ¸ Se spala patrunjelul, se taie fasii si se introduce in supa, care se gusta de sare si piper si se serveste fierbinte. piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu gulii si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu ciuperci

Supa de pui cu ciuperci

Se pun la fiert ciupercile, curatate si taiate felii, in apa cu sare si se fierb circa 15 minute.Pieptul

4 voturi    12 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa de curcan

Supa de curcan

Am facut o super supita de curcan cu galuste moi si pufoase si nu aveam cum sa nu impartasesc reteta

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

107 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 gulii potrivite
  • 250 g morcovi
  • 4 piepturi de pui (600 g)
  • 100 g macaroane scurte (melcisori)
  • 1 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa)
  • 150 g mazare
  • 4 felii de lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de fazan