Se spala si se curata carnea,care se pune la fiert in apa rece cu sare.Se acopera cu apa,care trebuie sa treaca peste carne cu cel putin 2 cm.Se acopera oala si se pune la fiert.Se spumeaza de mai multe ori.Dupa ce a fiert carnea,aceasta se scoate si se da deoparte,iar in zeama se pun orezul si mazarea sa fiarba.Se amesteca ouale intregi cu sucul de lamaie si se toarna peste ele o cantitate mica din zeama in care fierbe orezul .Se pune incet,astfel incat ouale sa nu se intareasca.Apoi compozitia de oua se toarna in oala,amestecand.Se adauga si carenea taiata bucati.Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la foc maxim un clocot.Se serveste cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii