autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de pui cu mazare

Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 1 ceasca de orez, 3 oua, 1/2 lamaie, 200g mazare, patrunjel/sare/piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata carnea,care se pune la fiert in apa rece cu sare.Se acopera cu apa,care trebuie sa treaca peste carne cu cel putin 2 cm.Se acopera oala si se pune la fiert.Se spumeaza de mai multe ori.Dupa ce a fiert carnea,aceasta se scoate si se da deoparte,iar in zeama se pun orezul si mazarea sa fiarba.Se amesteca ouale intregi cu sucul de lamaie si se toarna peste ele o cantitate mica din zeama in care fierbe orezul .Se pune incet,astfel incat ouale sa nu se intareasca.Apoi compozitia de oua se toarna in oala,amestecand.Se adauga si carenea taiata bucati.Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la foc maxim un clocot.Se serveste cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Punem apa impreuna cu pieptul de pui si praful de sare la fiert. Lasam pana se fierbe pieptul ,timp

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa de tacam de curcan cu taitei

Supa de tacam de curcan cu taitei

Puneti la fiert carnea in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si adaugati

4 voturi    3 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceasca de orez
  • 3 oua
  • 1/2 lamaie
  • 200g mazare
  • patrunjel/sare/piper alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de rosii cu pui