autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de pui cu mazare

Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 1 ceasca de orez, 3 oua, 1/2 lamaie, 200g mazare, patrunjel/sare/piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata carnea,care se pune la fiert in apa rece cu sare.Se acopera cu apa,care trebuie sa treaca peste carne cu cel putin 2 cm.Se acopera oala si se pune la fiert.Se spumeaza de mai multe ori.Dupa ce a fiert carnea,aceasta se scoate si se da deoparte,iar in zeama se pun orezul si mazarea sa fiarba.Se amesteca ouale intregi cu sucul de lamaie si se toarna peste ele o cantitate mica din zeama in care fierbe orezul .Se pune incet,astfel incat ouale sa nu se intareasca.Apoi compozitia de oua se toarna in oala,amestecand.Se adauga si carenea taiata bucati.Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la foc maxim un clocot.Se serveste cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Punem apa impreuna cu pieptul de pui si praful de sare la fiert. Lasam pana se fierbe pieptul ,timp

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa cu piept de pui

Supa cu piept de pui

Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceasca de orez
  • 3 oua
  • 1/2 lamaie
  • 200g mazare
  • patrunjel/sare/piper alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de cartofi cu costita afumata