Se fierbe puiul in apa cu sare si ceapa cam 1 h. Se strecoara supa, iar puiul se desoseaza, carnea rupindu-se in fisii mici.
Se pune supa pe foc cu carnea, porumbul, telina, sare si piper. Se fierbe cam 1h.
Separat se amesteca faina, sare, oul crud si laptele batind cu furculita; se adauga la supa amestecind cu telul.
Se adauga ouale fierte si se orneaza cu codite de ceapa verde tocata.
Tip: am facut aceasta supa si mixind carnea si cam 1/2 din boabele de porumb.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii