autor:

Doina  Varga

» » Supe de carne

Supa de pui cu taitei instant

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 august 2009

Ingrediente
500 g carne de pui (tacam), 1 ceapa, 1 morcov, 1 dovlecel, 1 lingurita concentrat de pui (Rollton, mammita), 60 g taitei instant (Rollton, mammita), cateva fire de patrunjel, 2 linguri ulei, 1 lingurita zahar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece carnea portionata si legumele curatate si spalate, intregi. Cand clocoteste luati spuma, adaugati concentratul si zaharul si lasati sa fiarba la foc mic 30 minute. Dupa ce s-a inmuiat carnea, dregeti gustul de sare, piper si adaugati uleiul.
In supiera puneti taiteii rupti in cateva bucati, verdeata tocata, cateva frunze intregi de patrunjel, morcovul fiert si supa fierbinte. Amestecati usor si lasati cateva minute pana se umfla taiteii. Carnea o puteti adauga in supa sau o puteti servi separat cu diferite garnituri.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei instant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de limba cu taitei

Supa de limba cu taitei

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

12 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne
Ciorba de iepure

Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Da. :) O supa de criza ... de timp. :)

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Gustoasa si rapida...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de pui (tacam)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 lingurita concentrat de pui (Rollton
  • mammita)
  • 60 g taitei instant (Rollton
  • mammita)
  • cateva fire de patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

130 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Doina Varga (Chef de cuisine)

Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume