Puiul taiat bucatele mici se pune la fiert in apa rece, la foc mic.
Cand carnea s-a inmuiat bine, se adauga zarzavatul intreg si se lasa sa fiarba in continuare.
Se sareaza, apoi se pun merele curatate de coaja si taiate felii felii subtiri sa fiarba in supa, la 15 minute dupa ce s-a pus zarzavatul.
Cand merele sunt fierte, se ia oala de pe foc, se drege supa cu ou batut cu smantana si zahar si se acreste dupa gust cu un pachet de bors cu smantana (din comert).
Se poate presara cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii