Se spala puiul si se introduce intr-o oala mai mare. Deasupra se toarna doi litri de apa si o lingurita de sare si se pune la fiert. Cand apa clocoteste, se adauga ceapa (curatata), foaia de dafin si cuisoarele si se lasa toate sa fiarba o ora. Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate puiul, se curata de piele, se desprinde carnea de pe oase si se taie cubulete. Din carne se iau 200 g, se toaca marunt, se framanta cu oul, malaiul si jumatate din patrunjelul tocat, se sareaza si se pipereaza. Cu mainile ude, se formeaza 20 de galuste mici. Se strecoara zeama printr-o sita, se degreseaza si se pune din nou pe foc. Se fierbe in ea orezul (10 minute), dupa care se adauga rosiile taiate marunt (se fierb si ele 10 minute), varza tocata si carnea taiata cubulete si se mai fierb inca 3 minute. Galustele de carne se fierb circa 10 minute in apa cu sare. Se drege supa cu sos Worcester si sare (daca mai e nevoie), se introduc in ea galustele de carne si se presara cu patrunjelul verde tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii