autor:

CulinaryRainbow

» » , Slow Cooking, Supe de carne

Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2015

Ingrediente
carne de rață (eu am folosit aripi, pulpă, pipotă), 50 g porumb, 150 g ciuperci de pădure, 80 g muguri de bambus, 10 cm dintr-o rădăcină de praz, jumătate dintr-un ardei roșu, un morcov mic, o lingură cu sos de soia, un mănunchi de tăieței din făină de hrișcă, 2-3 felii de ardei iute, sare roz, piper Szechuan

Dificultate: Redusa Timp: 4h

0 voturi

Mod de preparare

Am așezat carnea pe fundul vasului ceramic al aparatului Crock Pot, am tăiat ardeiul, ciupercile și prazul tije și le-am așezat deasupra. Am ras morcovul pe răzătoarea mică și am adăugat sosul de soia apoi restul ingredientelor, mai puțin tăiețeii.

Am adăugat doi litri de apă rece in vasul aparatului de gatit Crock Pot și am setat programul high pentru 3 ore.

La finalul celor 3 ore am ridicat capacul, am adăugat tăiețeii din făină de hrișcă și am mai lăsat supa să fiarbă timp de 30 de minute pe modul ”low”.

Îmi place mult supa aceasta. Are un gust dulce-picant, este sățioasă și foarte sănătoasă.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de iepure

Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa de gaina

Supa de gaina

Se toaca legumele si se portioneaza carnea.gaina de tara se pune la fiert cu sare si piper. Oala

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

4h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de rață (eu am folosit aripi
  • pulpă
  • pipotă)
  • 50 g porumb
  • 150 g ciuperci de pădure
  • 80 g muguri de bambus
  • 10 cm dintr-o rădăcină de praz
  • jumătate dintr-un ardei roșu
  • un morcov mic
  • o lingură cu sos de soia
  • un mănunchi de tăieței din făină de hrișcă
  • 2-3 felii de ardei iute
  • sare roz
  • piper Szechuan

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

10 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi