autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de raci

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2005

Ingrediente
400 de grame de raci (aproximativ 8 10 raci), 1 ceapa, un ardei mic iute rosu, sare,, 1,200 ml.apa, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Daca sunt proaspeti racii trebuie sa fie neaparat vii.Se spala in mai multe ape,apoi se introduc in apa clocotita.Daca sunt congelati,racii se lasa sa se decongeleze in frigider,se spala sub jet de apa,apoi se introduc in apa clocotita.Se fierb 15-20 de minute.Tocam marunt ardeiul iute,sau il sfaramam marunt daca este uscat.Incalzim uleiul apoi adaugam ardeiul.Lasam cateva secunde,apoi stingem cu supa. Se lasa sa fiarba timp de 5 minute.Cu ajutorul unei spumiere scoatem racii din supa.Acestia se servesc separat sau se vor retine pentru preagtirea altor retete.Adaugam in supa sare si piper dupa gust.Sosul de ardei iute se serveste separat langa supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de raci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne
Ciorba de cartofi cu scarita

Ciorba de cartofi cu scarita

Intr-o oala punem circa 5-6 litri de apa si o punem pe foc. Scarita o taiem bucatele, iar cand apa

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 400 de grame de raci (aproximativ 8 10 raci)
  • 1 ceapa
  • un ardei mic iute rosu
  • sare,
  • 1,200 ml.apa
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Supa de curcan cu taitei