autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de raci

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2005

Ingrediente
400 de grame de raci (aproximativ 8 10 raci), 1 ceapa, un ardei mic iute rosu, sare,, 1,200 ml.apa, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Daca sunt proaspeti racii trebuie sa fie neaparat vii.Se spala in mai multe ape,apoi se introduc in apa clocotita.Daca sunt congelati,racii se lasa sa se decongeleze in frigider,se spala sub jet de apa,apoi se introduc in apa clocotita.Se fierb 15-20 de minute.Tocam marunt ardeiul iute,sau il sfaramam marunt daca este uscat.Incalzim uleiul apoi adaugam ardeiul.Lasam cateva secunde,apoi stingem cu supa. Se lasa sa fiarba timp de 5 minute.Cu ajutorul unei spumiere scoatem racii din supa.Acestia se servesc separat sau se vor retine pentru preagtirea altor retete.Adaugam in supa sare si piper dupa gust.Sosul de ardei iute se serveste separat langa supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de raci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de taitei

Supa de taitei

La noi in Ardeal supa de taitei, se face limpede, cea de sarbatoare nu se serveste la masa cu zarzavatul

17 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Pulpele le parlim pe flacara de la aragaz,pentru a indeparta tot puful de pe ele. Le spalam bine

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 400 de grame de raci (aproximativ 8 10 raci)
  • 1 ceapa
  • un ardei mic iute rosu
  • sare,
  • 1,200 ml.apa
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de cartofi cu carne de porc