autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de raci

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2005

Ingrediente
400 de grame de raci (aproximativ 8 10 raci), 1 ceapa, un ardei mic iute rosu, sare,, 1,200 ml.apa, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Daca sunt proaspeti racii trebuie sa fie neaparat vii.Se spala in mai multe ape,apoi se introduc in apa clocotita.Daca sunt congelati,racii se lasa sa se decongeleze in frigider,se spala sub jet de apa,apoi se introduc in apa clocotita.Se fierb 15-20 de minute.Tocam marunt ardeiul iute,sau il sfaramam marunt daca este uscat.Incalzim uleiul apoi adaugam ardeiul.Lasam cateva secunde,apoi stingem cu supa. Se lasa sa fiarba timp de 5 minute.Cu ajutorul unei spumiere scoatem racii din supa.Acestia se servesc separat sau se vor retine pentru preagtirea altor retete.Adaugam in supa sare si piper dupa gust.Sosul de ardei iute se serveste separat langa supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de raci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de gaina cu taitei

Supa de gaina cu taitei

Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare

2 voturi    3 comentarii
3h
Supe de carne
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pune in oala, ulei, apoi toate legumele taiate cubulete mici sau date pe razatoarea cu ochiuri

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 400 de grame de raci (aproximativ 8 10 raci)
  • 1 ceapa
  • un ardei mic iute rosu
  • sare,
  • 1,200 ml.apa
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Supa de vitel cu galuste