Reteta postata pe: 11 noiembrie 2010
Ingrediente
2 cepe miljocii, 2 morcovi, 1 gogosar, un sfert de telina, 5-7 linguri de orez, un piept de pui afumat, 3 linguri de pasta de rosii, sare, piper, 3 linguri de ulei, tarhon, patrunjel verde, 4-5 l apa
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si se tau cubulete marunt apoi intr-o oala se pune uleiul apoi legumele si se incalzesc putin unde apoi de pune apa si se lasa sa fiarba.Apoi se taie bucatele pieptul de pui si se aduga peste legume si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul.Cand e fiert se adauga pasta de rosii,sarea, piperul, tarhonul si patrunjelul verde.
Pofta Buna!!!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine, se taie in 2-3 bucati si se pun la fiert
6 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Curatam morcovul, pastarnacul si il dam pe razatoarea mica.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate