Supa de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii (sau suc de rosii)
  • 4 morcovi
  • 1 telina mare
  • 3 cartofi
  • vegeta sau sare
  • 1 mana de orez

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovii curatati si taiati in bucati potrivite, telina si cartofii, condimentate cu 1 lingura vegeta sau sare.Rosiile se pun in apa fierbinte pentru a le butea decoji.Se decojesc apoi si se dau prin blender pentru a deveni suc gros. Dupa ce au fiert legumele se adauga si sucul obtinut si se lasa sa mai fierba inca 15 min. Se adauga apoi orezul si se mai lasa putin la fiert pana cand orezul este cat de cat moale. Se condimenteaza cu putin piper si se aduga patrunjel taiat marunt deasupra. Se ia oala de pe foc si supa e gata! Pofta buna!

Se poate servi si cu pesmet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor