autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa de rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
supa de oase, rosii, zahar, faina, frunze de telina, ardei gras,oua, paste de tomate, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii grasi, rosiile si frunzele de telina se fierb in supa. Cand legumele sunt fierte , se paseaza. Din oua, faina, sare si putina apa se prepara o compozitie , care se toarna in supa cu un cornet din hartie. Se fierbe totul cca 10 min apoi se adauga zaharul.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA DE ROSII CU TAITEI TURNATI

SUPA DE ROSII CU TAITEI TURNATI

Se spala legumele si se taie sau se lasa intregi(cum doriti sa iasa supa:mai limpede sau cu multe

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa de rosii cu orez

Supa de rosii cu orez

Toate legumele, inclusiv usturoiul, curatate, spalate, taiate, se pun in oala, la fiert, cu 1 lingurita

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • rosii
  • zahar
  • faina
  • frunze de telina
  • ardei gras,oua
  • paste de tomate
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume cu fasole verde Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii de post de la bloggeri
Supă -cremă de ficat de pui