autor:

Fara foto

» » Supe de legume

supa de rosii

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
8-10 rosiibine coapte, 2 cepe mici, 2 linguri verdeata tocata(marar, patrunjel, leustean), o lingura unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se inabusa in unt, se adauga rosiile tocate bucati si putina apa .Se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine, apoi totul se paseaza si se pune din nou la fiert, la nevoie se mai pune apa, se adauga verdeata tocata si se pune sare si piper.Se poate servi cu orez fiert separat si apoi pus in supa, sau cu paste fainoase fierte separat, sau cu galuste de gris,cu ochiuri romanesti preparate separat sau cu omleta taiata patratele.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu oase garf si galuste

Supa de rosii cu oase garf si galuste

Traim vremuri de criza, nimic nu se arunca, totul se foloseste. Cand am preparat bulionul am folosit

6 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de legume
Supa de rosii cu galuste

Supa de rosii cu galuste

Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele.Le taiem cubulete. Taiem,morcovii,telina

35 voturi    14 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Eu am preparat-o cu galuste.A fost extraordinara!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 8-10 rosiibine coapte
  • 2 cepe mici
  • 2 linguri verdeata tocata(marar
  • patrunjel
  • leustean)
  • o lingura unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa Crema de Linte Rosie