autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Supe de legume

SUPA DE ROSII

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
-1 kilogram sau 1 kilogram si jumatate de rosii proaspete,, -2 ardei grasi, , -2 morcovi, , -2 cepe, , -100 grame orez, , -patrunjel verde o legatura, , -sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1.Curatam legumele, le spalam si le punem la foc intr-o oala cu apa si sare.
2.Cand legumele sunt fierte se adauga si rosiile taiate in 4.
3.Cand legumele sunt fierte, se scot, se trec printr-o sita, astfel incat sa se obtina o zeama groasa si le punem din nou la foc.
4.Cand incepe sa fiarba supa adaugam orezul si lasam sa fiarba la foc potrivit.
5.Cand supa e gata se adauga patrunjelul verde tocat pe deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu galuste, de post

Supa de rosii cu galuste, de post

Curatam ceapa o tocam, ardeiul galben, gogosarul, ii curatam de seminte si ii taiem cubulete. Morcovul

28 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa de rosii

Supa de rosii

Legumele se curata, se spala si se tau cubulete marunt apoi intr-o oala se pune uleiul apoi legumele

3 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Imi place !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2009

    Supa se poate face si din bulion facut in casa, in locul rosiilor...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -1 kilogram sau 1 kilogram si jumatate de rosii proaspete,
  • -2 ardei grasi
  • -2 morcovi
  • -2 cepe
  • -100 grame orez
  • -patrunjel verde o legatura
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de manatarci