Se toaca zarzavatul cubulete si usturoiul marunt, se caleste in oala cu uleiul cateva secunde.Se adauga 2 cani de apa,sarea si piperul si se lasa sa dea cateva clocote,apoi se adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba 20 de min.Cand se ia de pe foc se adauga patrunjelut tocat sau busuioc.
Pentru cine prefera se poate adauga fidea(eu am pus) sau galuste din gris.Se poate servi cu 1 lingura de smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii