Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul;
Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare;
Taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile;
Cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron;
Blendati cu un blender vertical compozitia, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida;
Adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul;
Blendati o ultima oara si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane;
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii