autor:

Bucatar-sef

» » Supe de legume

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2015

Ingrediente
Rosii &ndash 2 kg, Pastarnac &ndash 1 buc, Telina &ndash 1 buc (mica), Busuioc proaspat &ndash 12-13 frunze, Fresh de portocale &ndash cca 1 litru, Zahar brun &ndash 1 lingurita, Morcovi &ndash 2 buc, Parmezan ras &ndash 100 g, Crutoane &ndash dupa preferinta, Sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul;

Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare;

Taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile;

Cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron;

Blendati cu un blender vertical compozitia, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida;

Adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul;

Blendati o ultima oara si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii acrita cu fresh de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA CREMA DE LEGUME

SUPA CREMA DE LEGUME

Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert, intregi, in 3 litri de apa. Pentru inceput

7 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de legume

Supa de legume

Se curata ceapa, cartofii si morcovii. Se spala bine legumele si se pun la fiert intr-o oala cu apa

17 voturi    2 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • Rosii &ndash 2 kg
  • Pastarnac &ndash 1 buc
  • Telina &ndash 1 buc (mica)
  • Busuioc proaspat &ndash 12-13 frunze
  • Fresh de portocale &ndash cca 1 litru
  • Zahar brun &ndash 1 lingurita
  • Morcovi &ndash 2 buc
  • Parmezan ras &ndash 100 g
  • Crutoane &ndash dupa preferinta
  • Sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatar-sef
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Curry de rata la Crock Pot

Curry de rata la Crock Pot

Eliminati excesul de grasime al pieptului de rata; Taiati pieptul de rata cubulete; Tocati usturoiul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Slow Cooking
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de galuste