Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul;
Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare;
Taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile;
Cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron;
Blendati cu un blender vertical compozitia, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida;
Adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul;
Blendati o ultima oara si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane;
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii