Reteta postata pe: 11 august 2009
Ingrediente
1,5 kg rosii, 60 g taitei, 1 dovlecel 250-300 g, 2 cepe mici, 1 pastarnac, cateva frunze de patrunjel, 2 linguri ulei de masline, 2 cuburi/lingurite concentrat ciuperci sau legume, sare, piper, 2 lingurite zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Taiati rosiile bucati mai mari si puneti-le la fiert in 1.5 litri apa impreuna cu dovlecelul taiat bucati, cepele intregi si pastarnacul. Adaugati sare, zahar, uleiul si concentratul si lasati la fiert la foc mic 15 minute.
Scoateti pastarnacul si dupa ce se racoreste putin mixati supa si strecurati-o. Dregeti gustul de sare, piper si adaugati taiteii fierti sau instant, patrunjel verde tocat.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu dovlecei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Oparim rosiile si le curatam de pielita,apoi le taiem cubulete.Taiem si dovleceii cubulete, iar ceapa,morcovul,telina
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 martie 2010
Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009
Multumesc mult.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009
O bunatate,felicitari,frumoasa prezentarea.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009
Multumesc mult de tot. Va pup.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009
Bun,bun...
mac myra (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009
Mmmmmm....delicioasa.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 august 2009
Multumesc mult.
mirey (Chef de cuisine) , 13 august 2009
Apetisanta!Arata nemaipomenit!
Doina Varga (Chef de cuisine) , 12 august 2009
Nici eu nu am mai facut pana acum cu dovlecei. Am incercat si a iesit foarte gustoasa.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 12 august 2009
Nici eu nu am mai facut pana acum cu dovlecei. Am incercat si a iesit foarte gustoasa.
zana b. (Chef de cuisine) , 12 august 2009
Foarte buna supa de rosii.Eu o fac fara dovlecei.Mai pun feliii de ciuperci si orez.Dar cred ca e buna si cu dovlecei.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 12 august 2009
Multumesc mult de aprecieri.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2009
Arata foarte bine, Doina.