Se incinge uleiul intr-o oala cu fundul mai gros. - Se toaca ceapa, usturoiul, iar lintea se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga bine. - Se calesc ceapa si usturoiul circa 10 minute la foc mic, amestecand intruna. Se adauga pasta de rosii, ardeii iuti, foaia de dafin, lintea si apa. Cand dau in clocot, se face focul mai mic si se lasa sa fiarba, cu capac, circa 30 de minute. - Se indeparteaza ardeii iuti si foaia de dafin si se adauga sare si piper proaspat macinat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii