Se incinge uleiul intr-o oala cu fundul mai gros. - Se toaca ceapa, usturoiul, iar lintea se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga bine. - Se calesc ceapa si usturoiul circa 10 minute la foc mic, amestecand intruna. Se adauga pasta de rosii, ardeii iuti, foaia de dafin, lintea si apa. Cand dau in clocot, se face focul mai mic si se lasa sa fiarba, cu capac, circa 30 de minute. - Se indeparteaza ardeii iuti si foaia de dafin si se adauga sare si piper proaspat macinat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii