Se incinge uleiul intr-o oala cu fundul mai gros. - Se toaca ceapa, usturoiul, iar lintea se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga bine. - Se calesc ceapa si usturoiul circa 10 minute la foc mic, amestecand intruna. Se adauga pasta de rosii, ardeii iuti, foaia de dafin, lintea si apa. Cand dau in clocot, se face focul mai mic si se lasa sa fiarba, cu capac, circa 30 de minute. - Se indeparteaza ardeii iuti si foaia de dafin si se adauga sare si piper proaspat macinat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii