Morcovii,ceapa,pastarnacul si telina se curata, se spala,apoi ceapa se toaca marunt, iar celelalte legume se rad prin razatoarea cu gauri mari; -ardeii se curata, se spala si se taie cubulete, verdeata se spala si se toaca marunt,iar rosiile se oparesc cateva minute in apa fierbinte, se decojesc si se taie cuburi; -se calesc in ulei incins,cca 5 minute toate legumele, mai putin rosiile, dupa care se adauga 2 litri de apa(daca mariti cantitatile, mariti si cantitatea de apa); -dupa cca 30 minute de fierbere, se adauga orezul, iar cand acesta este aproape fiert, se pun rosiile ,verdeata si se condimenteaza dupa gust, continuind fierberea inca 10 minute. SFAT: daca supa nu a iesit suficient de rosie,optional se poate pune suc de rosii sau 1-2 linguri de bulion dizolvat in putina apa rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii