Morcovii,ceapa,pastarnacul si telina se curata, se spala,apoi ceapa se toaca marunt, iar celelalte legume se rad prin razatoarea cu gauri mari; -ardeii se curata, se spala si se taie cubulete, verdeata se spala si se toaca marunt,iar rosiile se oparesc cateva minute in apa fierbinte, se decojesc si se taie cuburi; -se calesc in ulei incins,cca 5 minute toate legumele, mai putin rosiile, dupa care se adauga 2 litri de apa(daca mariti cantitatile, mariti si cantitatea de apa); -dupa cca 30 minute de fierbere, se adauga orezul, iar cand acesta este aproape fiert, se pun rosiile ,verdeata si se condimenteaza dupa gust, continuind fierberea inca 10 minute. SFAT: daca supa nu a iesit suficient de rosie,optional se poate pune suc de rosii sau 1-2 linguri de bulion dizolvat in putina apa rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii