Rosiile se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu putina sare.Se acopera cu un capac si se lasa sa clocoteasca in suc propriu.Dupa ce s-au inmuiat suficient,se trec prin sita sau se pot freca cu mixerul.
Se pune la fiert supa de carne sau de legume,se adauga rosiile,orezul,zaharul si sare dupa gust.Se lasa la fiert pana se face orezul.
Se presara telina tocata marunt.
Se poate drege cu un galbenus de ou frecat cu cateva linguri de smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii