Rosiile se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu putina sare.Se acopera cu un capac si se lasa sa clocoteasca in suc propriu.Dupa ce s-au inmuiat suficient,se trec prin sita sau se pot freca cu mixerul.
Se pune la fiert supa de carne sau de legume,se adauga rosiile,orezul,zaharul si sare dupa gust.Se lasa la fiert pana se face orezul.
Se presara telina tocata marunt.
Se poate drege cu un galbenus de ou frecat cu cateva linguri de smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii