autor:

Florenta Dinu

» » Supe de legume

Supa de rosii cu orez

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2010

Ingrediente
500ml apa,, o ceapa mica,, un morcov de marime potrivita,, 3-4 rosii mari,, un ardei gras,, o lingura orez,, citeva fire de patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala bine se curata de coaja si se pun la fiert intregi(fara rosii),in apa rece.Dupa ce s-au inumuiat ,se adauga rosiile.Dupa ce s-au inmuiat si rosiile,legumele se scot din apa.Rosiile se curata de coaja si se paseaza.Ceapa se arunca,iar celelalte zarzavaturi se paseaza si ele.Pasta obtinuta din legumele pasate se rastoarna peste apa din cratita si se pune din nou la fiert,impreuna cu orezul ales si spalat si rosiile pasate,inca 10-15 minute.Dupa ce se ia supa de pe foc, se adauga patrunjelul tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu orez

Supa de rosii cu orez

Toate legumele, inclusiv usturoiul, curatate, spalate, taiate, se pun in oala, la fiert, cu 1 lingurita

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa de rosii cu orez si legume pasate

Supa de rosii cu orez si legume pasate

Supa de rosii cu orez, este, desigur, una din supele care le putem face cat mai des in sezonul de

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    De fapt nu prea e supa dupa cum arata si pentru supa crema e prea groasa ,dar nu poate fi rau si de fapt gusturile nu se discuta ,cine vrea poate sa mai mai diluieze cu supa de zarzavat.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    E cam piure nu supa, dar merge.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Un deliciu ! yumi,yumi...*****

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      multumesc pt idee.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      O bunatate !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2010

      Foarte buna.Mie imi place sa pun si putin busuioc proaspat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500ml apa,
  • o ceapa mica,
  • un morcov de marime potrivita,
  • 3-4 rosii mari,
  • un ardei gras,
  • o lingura orez,
  • citeva fire de patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

De fapt nu prea e supa dupa cum arata si pentru supa crema e prea groasa ,dar nu poate fi rau si de fapt gusturile nu se discuta ,cine vrea poate sa mai mai diluieze cu supa de zarzavat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de morcovi cu portocale