Supa de rosii cu orez

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii cu orez

Ingrediente

  • 500ml apa,
  • o ceapa mica,
  • un morcov de marime potrivita,
  • 3-4 rosii mari,
  • un ardei gras,
  • o lingura orez,
  • citeva fire de patrunjel.

Mod de preparare

Legumele se spala bine se curata de coaja si se pun la fiert intregi(fara rosii),in apa rece.Dupa ce s-au inumuiat ,se adauga rosiile.Dupa ce s-au inmuiat si rosiile,legumele se scot din apa.Rosiile se curata de coaja si se paseaza.Ceapa se arunca,iar celelalte zarzavaturi se paseaza si ele.Pasta obtinuta din legumele pasate se rastoarna peste apa din cratita si se pune din nou la fiert,impreuna cu orezul ales si spalat si rosiile pasate,inca 10-15 minute.Dupa ce se ia supa de pe foc, se adauga patrunjelul tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise