1. Se taie ceapa felii, se curata ardeiul de seminte si se taie felii, usturoiul curatat si presat.
2. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul, porumbul si usturoiul.
3. Se adauga rosiile taite marunt, supa de carne, con dimentele si se lasa sa fiarba.
4. La sfarsit cand sunt fierte se pune patrunjelul, vinul alb si se mai lasa sa dea un clocot-doua. Se seveste fierbine cu smantina.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii