Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 litru apa, 1 kg. rosii, 1 buc. ceapa, 2 linguri orez, sare, piper, 1 lingura unt, smintina sau cascaval ras, patrunjel verde tocat
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se toaca ceapa si se caleste usor in unt. Se adauga rosiile taiate felii, putina apa si se fierb impreuna 10-15 minute, dupa care se ia oala deoparte si se trece amestecul prin sita. Separat, se fierbe orezul in apa si cind este gata se scurge si se amesteca cu supa pasata. Se potriveste de sare si piper, se mai fierbe putin, se pune verdeata si se ia vasul de pe foc.
Cind se serveste, se poate drege cu smintina sau se presara cu cascaval ras, dupa gust
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu smintina" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se călesc în puțin ulei morcovii, pătrunjelul, țelina și păstârnacul tăiate mărunt. Se
Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5
7 voturi
9 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010
Merita incercata !