Se spala legumele si se taie sau se lasa intregi(cum doriti sa iasa supa:mai limpede sau cu multe legume in ea)
Se fierb legumele in 2 l apa si se oparesc rosiile pentru a fi decojite
Rosiile se dau prin blender sau se fierb si se strecoara, apoi se fierbe sucul 1/2 de ora si se adauga peste supa de legume
Cele 2 oua se amesteca cu faina pana are consistenta de turnat si se toarna in supa cu farfuria in firicel subtire(daca e prea groasa compozitia se pune apa si daca e subtire se mai adauga faina)
Se Mai da un clocot si se pun cuisoarele si cand s-a oprit din fiert se adauga patrunjelul verde
Are o savoare deosebita!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii