Se spala legumele si se taie sau se lasa intregi(cum doriti sa iasa supa:mai limpede sau cu multe legume in ea)
Se fierb legumele in 2 l apa si se oparesc rosiile pentru a fi decojite
Rosiile se dau prin blender sau se fierb si se strecoara, apoi se fierbe sucul 1/2 de ora si se adauga peste supa de legume
Cele 2 oua se amesteca cu faina pana are consistenta de turnat si se toarna in supa cu farfuria in firicel subtire(daca e prea groasa compozitia se pune apa si daca e subtire se mai adauga faina)
Se Mai da un clocot si se pun cuisoarele si cand s-a oprit din fiert se adauga patrunjelul verde
Are o savoare deosebita!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii