Se spala legumele si se taie sau se lasa intregi(cum doriti sa iasa supa:mai limpede sau cu multe legume in ea)
Se fierb legumele in 2 l apa si se oparesc rosiile pentru a fi decojite
Rosiile se dau prin blender sau se fierb si se strecoara, apoi se fierbe sucul 1/2 de ora si se adauga peste supa de legume
Cele 2 oua se amesteca cu faina pana are consistenta de turnat si se toarna in supa cu farfuria in firicel subtire(daca e prea groasa compozitia se pune apa si daca e subtire se mai adauga faina)
Se Mai da un clocot si se pun cuisoarele si cand s-a oprit din fiert se adauga patrunjelul verde
Are o savoare deosebita!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii